دوست عزیز به نکته زیر توجه کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------
ببین کار من طوری هست که در این شرایط نمیتونم سیستم خفن ببندم ولی به شدت به این سیستم نیاز دارم اگه بشه فعلا قطعات اصلی رو بهترین بگیرم و بعدا بتونم ارتقا بدم
حالا از نظر همه من مین برد h87 بگیرم یا z87
همه اینا به کنار z97 چطوره؟ من اورکلاک برام ملاک نیست یه سیستم خوب و عالی میخوام کم و کاستی نداشته باشه کار تخصصی انچنانی هم نمیکنم رفتم 200 میلیون سرور خریدم پس نیازی به همچین سی پیو هایی ندارم اگرم بخرم به کارم نمیاد کارم فقط یه برنامه نویسی مختصر شبکه و طراحی نرم افزار و قابلیت کمی مجازی سازی میخوام خودم از لینوکس استفاده میکنم میخوام 2 تا لینوکس دیگه یا هکینتاش بتونم ران کنم
تنها بازی هم که انجام میدم ورد اف وارکرفت هست بقیه بازی هم تو کنسول بازی میکنم نیازی به گرافیک ندارم ولی میخوام گرافیک انبورد هم خوب باشه بعضی وقتا نیاز به گرافیک دارم برای کرکینگ و هش و اینجور چیزا
درکل یه سیستم های اند میخوام ولی نه اونطوری میخوام توش صرفه جویی بشه و طوری باشه که قطعات اصلی بتونم بخرم و بعدا خورد خورد ارتقاش بدم با تشکر

Bookmarks