Intel Core i5 4670K
Asus H87I-PLUS mobo
Corsair AX650 PSU
Corsair H100i
Corsair Vengenence Pro 2x8GB 1866MHz DDR3 RAM
OCZ Vertex 3 120GB SSD
BitFenix Prodigy Case
این سیستم چطوره و چند درمیاد/؟
Linux Professional
Intel Core i5 4670K
Asus H87I-PLUS mobo
Corsair AX650 PSU
Corsair H100i
Corsair Vengenence Pro 2x8GB 1866MHz DDR3 RAM
OCZ Vertex 3 120GB SSD
BitFenix Prodigy Case
این سیستم چطوره و چند درمیاد/؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر این سیتسم رو فقط برای برنامه نویسی میخواهید مصرف کنید،دارید هزینه اضافی میکنید.
یک ویژوال استدیو با sql سرور یا اوراکل مگر چقدر سی پی یو و رم مصرف داره؟
به نظرم خیلی ولخرجی بکنید یک i3 با 4 گیگ رم کفایت میکنه
SajjadKhati (27-05-14)
Linux Professional
مشکل همینه دیگه همه فکر میکنند برنامه نویسی همین تو ویزال استودیو هست ولی ویزال استودیو سالی 80 میلیون تومن پول لایسنش هست بعدم بدرد نمیخوره من سازنده سیستم عامل هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooria.gholami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aeron.ir
بعد دقت کنید C++ اول کامپایل میشه بعد اچرا ولی تو یوزال استودیو فقط کد ها اجرا میشن و کامپایلی صورت نمیگیره و همه چیز ران تایم هست
بنابر این کلی زمان نیازه تا کد ها کامپایل بشن بعد دیباگ اوف من از فریم ورک Ogre3d و Qt هم جدای کارم استفاده میکنم
این سیستم که گفتم چنده چیزیش تغییر نکرده ها فقط یکمی شکیل تر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگه دنبال اورکلاک کردن سیستم نیسنید نیازی به Core i5 4670k ندارید. پسوند K به معنی اینه که CPU قابلیت اورکلاک بالایی داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قصد اورکلاک کردن سیستمو دارید حتماً به مادربردی با چیپ Z87 نیاز خواهید داشت.
کسی که CPU ضریب باز مثل 4670K رو با مادربرد H87 پیشنهاد میده یا علم پایینی داره یا با سوء استفاده از اطلاعات ناقص خریدار قصد فروش کالای موجود در انبار شخصیشو داره
با توجه به توضیحات بالا مادربرد Gigabyte - Z87 D3H برای Core i5 4670K و مادربرد Gigabyte H87 D3H یا Gigabyte H87 HD3 برای Core i5 4670 پیشنهاد میشه.
Linux Professional
دوست عزیز به نکته زیر توجه کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------
ببین کار من طوری هست که در این شرایط نمیتونم سیستم خفن ببندم ولی به شدت به این سیستم نیاز دارم اگه بشه فعلا قطعات اصلی رو بهترین بگیرم و بعدا بتونم ارتقا بدم
حالا از نظر همه من مین برد h87 بگیرم یا z87
همه اینا به کنار z97 چطوره؟ من اورکلاک برام ملاک نیست یه سیستم خوب و عالی میخوام کم و کاستی نداشته باشه کار تخصصی انچنانی هم نمیکنم رفتم 200 میلیون سرور خریدم پس نیازی به همچین سی پیو هایی ندارم اگرم بخرم به کارم نمیاد کارم فقط یه برنامه نویسی مختصر شبکه و طراحی نرم افزار و قابلیت کمی مجازی سازی میخوام خودم از لینوکس استفاده میکنم میخوام 2 تا لینوکس دیگه یا هکینتاش بتونم ران کنم
تنها بازی هم که انجام میدم ورد اف وارکرفت هست بقیه بازی هم تو کنسول بازی میکنم نیازی به گرافیک ندارم ولی میخوام گرافیک انبورد هم خوب باشه بعضی وقتا نیاز به گرافیک دارم برای کرکینگ و هش و اینجور چیزا
درکل یه سیستم های اند میخوام ولی نه اونطوری میخوام توش صرفه جویی بشه و طوری باشه که قطعات اصلی بتونم بخرم و بعدا خورد خورد ارتقاش بدم با تشکر
کاوه جان مادربردهای b85 و h87 با یک ارتقاع بایوس قادر خواهند بود که پردازنده های سری k را آورکلاک کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عبارتی شما با هزینه کمتر میتوانید یک مادربرد h87 بخرید و با یک آپدیت بایوس از مادربردتون مانند یک z87 استفاده کنید
|
|
Linux Professional
این کار راخته ؟ صدمه نمیزنه ؟ یه سوال دیگه داشتم ازتون وقتی مین برد توی کیس باشه با ضربه خوردن به کیس اسیبی میرسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت بایوس کار سختی نیست . مخصوصا روی بردهای گیگابایت که دارای تکنولوژی dual bios هست . تو سایت اصلی شهر سخت افزار راهنمای کامل اپدیت بایوس هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ar...s-update-guide
در ضمن بایوس های گیگابایت در انجمن آواژنگ قابل دریافت میباشد .
درباره dual bios
http://www.gigabyte.com/microsite/55...6_dualbios.htm
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks