برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخواهش مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز از نظر تئوري W2261V ازهر نظر از W2284F بهتره و قيمتشم کمتره. اما عملا کيفيت W2284F بهتره. کلا مشخصات W2261V بهتره . Full HD Support هست. اگر مي خواي بازي کني W2284F ولي اگر فيلم زياد مي بيني W2261V بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز W2261V مانيتور 22 اينچه و T1900 مانيتور 19 اينچه! قابل قياس نيستن. اما کلا سري T ساسونگ خيلي خوبه. ولي به نسبت قيمت (الان T1900P قيمتش حدود 232000 تومان و T200 قيمتش 240000 تومانه) به نظر من W2261V کلا از T1900p و T200 با صرفه تره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون تفاوت قيمت زيادي ندارند (حدود 20000 تومان تفاوت Q9550 با Q9300 هست) من همون Q9550 رو پيشنهاد مي کنم. تفاوت کارآيي زياد نيست. اما با توجه به تفاوت قيمت جزئي من Q9550 رو پيشنهاد مي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کن قبلا معرفي کردم. من Intel DP45SG رو پيشنهاد مي دم. اگر دنبال سرعت و کيفيتي اين خوبه. اگر دنبال گارانتي و امکاناتي GA EP45TUD3-R بهتره. RAM 2*1GB Corsair DDR3/Bus1333Mhz با قيمت 45000 تومان تهيه کنيد. اگه پولتون مي رسه RAM 2*2GB Corsair DDR3/Bus 1333Mhz قيمت 85000 تومان بگيريد. با CPU هم باسش هماهنگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac کلا بيشتر توي بازاره و به نسبت قيمت بهتره. پاور هم اگه بتوني 580Watt Green بگيري مطمئن تره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rastdardastmibashad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.(فقط خواهشا پستها رو از اول با دقت بخونيد تا سوال تکراري نپرسيد)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks