تو لیست شما مونیتور هم هست یا نه ؟ قلم WACOM با این بودجه محاسبه کردید یا بودجه جداگانه دارید .
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه گرافیستم. فعلا در حد فوتوشاپ و ایلاستریتور و ایندیزاین
در آینده می خوام 3d max رو به صورت حرفه ای کار کنم. اولین قدم هم داشتن یه سیستم خوبه.
تا 5 ، 6 تومن هم می تونم هزینه کنم. اینو هم خدمتتون بگم که یه پاور 1050 green سه سال کار کرده هم دارم.
یه سیستم فوق العاده می خوام که برای کار من مناسب باشه.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
+ علاوه یه تبلت نقاشی دیجیتال wacom که حدود 2.5 قیمتشه و راستش نمی دونم به جاش مانیتور تاچ بگیرم یا نه! نمی دونم مانیتور تاچ، کارمو راه می ندازه یا نه. اگه تو این زمینه هم اطلاعاتی دارید خواهشا کمکم کنید که واقعا سردرگمم.
+ و یه چیز دیگه
خیلی از گرافیست ها از نمایش رنگ مانیتورشون می نالن و می گن با رنگ چاپ همخونی نداره. خواهشا یه مدل مناسب برای نمایش رنگ چاپی بهم معرفی کنید.
اینو هم بگم خدمتتون که اصلا بازی کامپیوتری نمی کنم. سیستمم فقط برای کاره. سیستمی که 24 ساعت شبانه روز 12 ساعت کار می کنه.
موفق و پیروز باشید
|
|
کاربر شهرسختافزار
حقیقتش کلا حدود 10 تومن پول دارم و می خوام یه PC خیلی خوب برای خونه و یه لب تاپ کار راه بنداز برای رفت و آمد (مدل lenovo z510 رو با اطلاعات ناقص خودم مد نظر قرار دادم که 2.5 هستش) و یه تبلت (که wacom intuos pro 5 large که این حدود 2.5 هست) و یه پرینتر لیزری رنگی بخرم.
من خیلی با سیستم و کارایی اون ها آشنایی ندارم و شدیدا به راهنمایی شما نیاز دارم.
از لطف و توجهتون خیلی ممنونم
آخرین ویرایش توسط onhdh در تاریخ 01-10-14 انجام شده است
CPU Intel Core i7-4790K 1.60برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط onhdh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main Gigabyte GA-Z97X-UD5H 840t
ram GSkill TridentX 2400 16gb 2*8gb 750t
ssd 128gb plextor 410t
hdd 1tb seagate 170t
vga Gigabyte GTX 760 OC 1t
case green x4 298t
cooling Noctua NH-D15 345t
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییت رفیق
لطف کردی
Printer : HP LaserJet Pro 200 M251nw Color Laser Printer : 730.000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط onhdh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرینتر HP که دیگه نیاز به توضیح نیست! HP رو میدنین یعنی چی دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LopTop : TOSHIBA Satellite S50-B-127 : 2.600.000
لپ تاپ هم تو بازار زیاده ولی چون شما برای حمل کردن میخواین این اپ تاپ وزنش 2 کیلوگرم هست و خیلی شیک هست مخصوصا طلایش ولی کم گیر میاد ,نقره ایش بیشتره ولی نقیره ایشم قشنگه و نکته مهم این لپ تاپ اینکه
1. IPS Full HD
2.بدنش استیله
Pen Tablet : Wacom Intuos Pro Large Professional Pen Tablet PTH-851 : 2.170.000
یکی از حرفه ای ترین پن تبلت هاس!
سیستم کامپیوتری
Asus Z97 Pro WiFi AC
Intel Core i7-4790K
Thermal Right HR-22 Passive
Corsair Vengeance Pro 2×8GB=16GB 2400MHz CL11
Asus R9 270 OC DCII 2GB GDDR5
Plextor M5 Pro Xtreme 128GB
WD Caviar Black 64MB 7200RPM 1TB
Xigmatek Assassin Black
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 02-10-14 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks