سلام
دوستان بنده میخوام یه سیستم ببندم و این مشخصات کلی مورد نظرمه:
(Main Bord) از سوکت 1155 پشتیبانی کنه.
بیشتر از 800 تومن هم نمیخوام هزینه کیس کنم.
الباقی به عهده شما
ممنون میشم قیمت هر قطعه رو هم ذکر کنید.
باتشکر.
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان بنده میخوام یه سیستم ببندم و این مشخصات کلی مورد نظرمه:
(Main Bord) از سوکت 1155 پشتیبانی کنه.
بیشتر از 800 تومن هم نمیخوام هزینه کیس کنم.
الباقی به عهده شما
ممنون میشم قیمت هر قطعه رو هم ذکر کنید.
باتشکر.
|
|
1155 منقرض شده گرامی . سوکت 1150 میتونید با بودجتون تهیه کنید .
- - - Updated - - -
1155 منقرض شده گرامی . سوکت 1150 میتونید با بودجتون تهیه کنید .
keyvan4 (08-01-16)
کاربر شهرسختافزار
سکوت 1155 برای این مورد مد نظرمه که برای انتخاب پردازنده دستم باز باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم از همین سری معرفی بفرمایید
قیمت ها رو هم ذکر بفرمایید لطفا
قیمت پردازنده های 1155 منطقی نیست . وقتی پردازنده های قویتر هاسول هستند چرا به سمت سوکت قدیمی حرکت میکنید . به شدت غیر منطقی هست .مگر اینکه پردازنده این سوکت رو داشته باشه در اون حالت قضیه فرق میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyvan4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyvan4 (09-01-16)
Intel Pentium G3240
main gigabyte h81m-s2pv
ram 4gb kingston 1600 value
vga gigabyte 730gt 2gb
hdd 1tb wd blue
case green oraman
power cooler master thunder 450w
keyvan4 (08-01-16)
مشخصات سیستم فعلیتم بده شاید اونو ارتقاد بدی بهتر بشه
یا بتونی از بعضی از قطعاتش استفاده کنی
keyvan4 (08-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Main:H61Msiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cup:Intel G620 Sandy bridge
H.d.d:maxeder500Gb sata
ram:ApacerDDR3 1333MHZ 2Gb
Vga:1Gb Biostar G210
آخرین ویرایش توسط keyvan4 در تاریخ 08-01-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوست من چراسوکت 1155رو میخواید هزینه کنید شما اگرم الان بخواید از این سوکت که عمرش تموم شده استفاده کنید و ارتقا بدین باز باید از CPU دست دوم استفاده کنید و از نظر من اصلا درست نیست جون شما الان هزینه ای میکنید که میتونید با همین هزینه حداقل یه سوکت 1150 ببندید و حتی می تونید بعضی قطعاتش رو بعدا بهش اضافه کنید ولی نسل به روزتری تهیه کردید و از امکانات و تکنولوژی به روزتری برخوردار میشید البته این هم بگم که خرید جنس دسته دوم مشکلات خودش رو داره و ریسک هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyvan4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyvan4 (09-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks