برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. بله متوجه هستم، گاهاً یک مورد نسبت به بقیه قیمت پرت داره که مشخصه، اما اینجا من دقت کردم سایرین هم قیمتی نزدیک به همون داشتند بنابراین همه با هم نمیتونن خطا داشته باشن. اما این هم درسته که اونجا قیمتهای کف اغلب بدون گارانتی هستند و چند تومن باید بالاتر برای گارانتی درنظر گرفت. اما سوال اینه با این وضع گارانتی در ایران که همه میدونیم اصلاً چقدر مهمه که این پروژه رو با گارانتی سرهم کنیم؟!
حالا بیشتر تمرکزم روی انتخاب مدل هست، بعد ببینم از کجا و چه قیمتی بخرم. اگر پیشنهادی هم داشتید و فروشگاه مطمئن که همه رو یکجا داشته باشه و تخفیف خوبی بده هم استقبال میکنم.
2. صحبح، ممنون.
4. با این اوصاف همون مدل استریکس رو فعلاً یادداشت میکنیم (: فقط عنوان دقیق همینه دیگه؟
ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4
5. رم رو تا 6000 مگاهرتز هم دیدم، صرفنظر از قیمتش، ارزش خرید داره به نظرتون؟
6. راستش گرین رو چون از قدیم میشناسم حس بهتری نسبت به برندش دارم. اینطور که متوجه شدم، توی برند گرین، OCDG جدیدتر از OCPT و OC Pluse هست. پلاس فک کنم کابلهاش بیشتره، الان این دیگه Pluseیی چیزی نداره؟ چون روی عکساش همه پلاس خورده اما عنوان مدل رو بعضی سایتها با پلاس و برخی بدون پلاس زدن، یکم گیجم کرده. چون اختلاف قیمتهاشون زیاد نیست، میخوام بدونم تهش کدوم عنوان دقیق مدل برتره. چه 1050 چه 850
7. این مدلیه که دوستم گرفته: DeepCool MATREXX 55 MESH ADD-RGB 4F Computer Case به نظرم هم شکیله، هم دکمه هاش جای مناسبیه. حالا بازم از گزینه های برتر استقبال میکنم.
8. حق با شماست، راستش عین عبارت رو توی کوتیشن میزارم توی گوگل تو کل نت، فقط لینک همین تاپیک رو میاره!
الان لینکتون رو دیدم و ظاهراً خودتون میفروشید، خب این خیلی هم خوبه، اگر تائیدش میکنید و اگر تصمیمم قطعی شد از خودتون میگیرم. فقط آکبند هستن دیگه؟ بعد گارانتی هم دارن؟
9. راجع خنک کننده آبی نگفتم، این مدل دوستم بود که گفته بودم زیر بار صدا زیادی میده: DEEPCOOL CASTLE 360EX A-RGB CPU Liquid Cooler البته فقط وقتی زیر باره، اونی که شما گفتید زیر بار سنگین تست کردید؟ در کل با شرایط من، این بهتره یا اون که شما گفتید؟
10. یه دوستی سیستم های hp workstation رو پیشنهاد داد، نظرتون راجع اینا چیه و چرا گرایش عموم مخصوصاً گیمرا به سمتشون نیست؟
بازم ممنون.
Bookmarks