برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمایش شما دوستان متین.
راستش کار سنگینی ندارم، در حد همین رندر های عادی پریمیر و ماشین مجازی هم تعداد بخصوصی مد نظر نیست هر چی بیشتر بهتر. برای همین احتمال داره 128 گیگ رم کافی باشه.
با توجه به اینکه مدت زیادی از سخت افزار دور بودم، هدفم از این تاپیک بیشتر این بود یه عیاری بیاد دستم از قطعات روز و خب پرچم دارهای بازار رو بشناسم در حدود بودجه که عرض شد. همین راهنمایی های جناب XFXForce و قطعات پیشنهادیشون هم عالی بود و من هم کم و بیش به این گزینه ها رسیده بودم و توضیحاتشون برای من ره گشا بود و همینطور جلو برم به نتیجه خواهم رسید.
من خودم هم حداقل توی بستن سیستم نابلد نیستم و خودم هم سالها توی شرکتی سیستم اسمبل میکردم ولی خب گفتم که فاصله افتاده و دارم خودم رو آپدیت میکنم. اما قطعاً به تخصص و تجربه شما بزرگواران نمیرسه. شاید اگر شهرستان نبودم حضوراً از تجربتون بهره مند میشدم.
راستی به گارانتی اشاره کردید، راستش نمیدونم چقدر به گارانتی میشه اتکا کرد و آیا ارزشش رو داره روی هر قطعه چند میلیون تومن اضافه تر هزینه کرد برای گارانتی توی ایران... میفهمید که چی میگم و فروشنده ها چطور سعی میکنن از زیرش در برن. من ssd داشتم که دو هفته ای سوخته، طرف میگه نوسان برق بوده، میگم مگه یخچال خریدم ازت که سر راهش محافظ نصب کنم! بماند که آخرش مجبورش کردیم عوضش کرد و البته چیز نو هم بهم نداده و دیگه رغبت نکردم تو سیستم بزارمش و انداختمش یه گوشه. بر خلاف خارج که چشم بسته و درجا قطعه رو تعویض میکنند. میفهمید که چی میگم...
البته این هم قبول دارم که با توجه به گرون بودن برخی قطعات، حداقل برخی قطعات حساس رو بهتره با گارانتی گرفت.
Bookmarks