نرم افزار های رندرینگ رو هم قید کنید که بشه بهتر پیشنهاد دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم یه سیستم برای رندر حرفه ای و گیمینگ با بهترین کیفیت واسه دوستم ببندم چون سیستم قبلمو با مشاوره شما گرفتم و راضی بودم واسه همین میخواستم از شما راهنمایی بگیرم این سیستم قراره بیشتر ساعات روز روشن باشه و کارهای سنگین باهاش انجام میشه من خودم به این نتیجه رسیدم :
MB:Asus X99 RampageV Extreme/USB 3.1
CPU:Intel Core i7-5960X
RAM:GSkill Ripjaws4 4*4=16 DDR4 3400Mhz CL16 Blue+Fan
PSU:Enermax Platmax 1500W Platinum
CPUCOOLER:Corsair H100i Extreme Performance
ODD:Pioneer 16x BDR-S09XLT (X2)
SSD:Samsung 850 Pro 512GB
HDD:WD Purple 5T
CASE:CoolerMaster CosMos ll
ولی بین این دو کارت گرافیک موندم :
Sapphire R9 FuryX 4GB (X2)
Gigabyte Gtx 980 Ti OC G1 Gaming WF 3x 6GB (X2)
به نظرتون کدوم بهتره و قدرت بیشتری داره و در مورد کل سیستم هم یه نظری بدید و سیستم مد نظر خودتون هم درصورت عیب بگید بودجه هم تا 20 میلیون است و یک سوال دیگه به نظرتون مانیتور Asus Ultra HD 4K P 287Q خوبه ؟ مانیتور پیشنهادیتونم بگین ممنون.
|
|
نرم افزار های رندرینگ رو هم قید کنید که بشه بهتر پیشنهاد دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل اگر هدف رندر گیری هست بهتره یک کارت کوادرو مناسب تهیه بشه تا دو کارت 980ti بصورت sli بسته بشه . یک مقدار باید استفاده ای که از سیستم دارید رو بیشترشرح بدید .
david-ebi (27-08-15), lei (27-08-15), M3RS4D 50062 (26-08-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام من از برنامه های رندری که ایشون استفاده.میکنن خبر ندارم ولی کاربردش هم.رندر و هم گیمه اگه یک کارت گرافیک کواردو خوب ببنده جوابگوی گیمش هم هست و سیستم خودتون رو بر اساس بودجه 20 میلیون بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
3DMax,ElectronicRainSwaft,و برنامه هایی مثل اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک کوادرو و یک 980 ti پیشنهادم هست . یک کارت برای کارهای رندرینگ و یک کارت برای گیم . در کل از اشون اطلاعات دقیق بگیرید مخصوصا جزئیات . خروجی بهتری موقع پیشنهاد خواهیم داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (27-08-15), lei (27-08-15), M3RS4D 50062 (27-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر یک کارته Quardo K4200 بایک 980 ti ببندم این دو کارت با هم کار میکنن یا فقط یکی برای رندرینگ و یکی برای گیم بعد سیستم.پیشنهادی خودتونم بگینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هم که کار نمیکنند یکی میتونید برای کارهای رندرینگ استفاده و از دیگری برای گیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i7-5960X
main Gigabyte GA-X99-SOC Champion
ram GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 Black
Samsung 850 Pro 512GB
Seagate Barracuda 4TB
Corsair H60 High Performance
power Cooler Master Vanguard 1200W Platinum
Case: Cooler Master Haf X
در مورد گرافیک هم صحبت کردیم .
lei (27-08-15), M3RS4D 50062 (27-08-15)
یه موردی ....
شما میتونی هم از رندر فارم استفاده کنی ....
باز این مورد هم با ایشون در میون بزارین ... اگه اشنایی داشتن و تمایل به تهیه رندر فارم داشتن ,براتون بیشتر توضیح بدم و سیستم پیشنهاد بدم....
این هم مطلب خوبی بود و به زبون ساده ای توضیح دادن.
رندر فارم و HPC | dfmRendering
من چک کردم . کارتهای TITAN X هم به خوبی با نرم افزارهای رندرینگ به خوبی کار میکنند . به نظرم این کارت عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازی هم نیست کوادرو هم تهیه کنید .هم نیازهای گیمینگ شما رو کاور میکنه هم رندرینگ
Gigabyte GTX Titan X 12GB
david-ebi (28-08-15), Hessam II (27-08-15), lei (28-08-15), M3RS4D 50062 (27-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks