seyed mamali (24-11-14)
سلام به همه دوستان
من قصد خرید یک سیستم رندرنیگ خوب رو دارم که متناسب با بودجه من هم باشه. نرم افزار اصلی 3d max و Vray هست به اضافه چند نرم افزار جانبی دیگه برای پست پروداکشن مثل فتوشاپ و افترافکت. بودجه من 8 تا حداکثر 8.5 برای کیسه و اگه پایین تر هم بشه که عالیه. خودم یک سری قطعات رو انتخاب کردم که اگه درمورد اونها هم نظر بدید و راهنماییم کنید که مناسب هست یا نه خوشحال میشم.
Main: Asus X99 Deluxe
CPU: Core i7 5820K
VGA: PNY Quadro 2000 2GB DDR5
RAM: Gskill 4*4=16 DDR4 2400MHZ
HDD: Western digital caviar Black 4TB
موضوع خنک کنندگی برام خیلی مهمه چون اورکلاک هم شاید انجام بدم البته هنوز روی این قضیه درحال تحقیقم ولی درکل خنک کنندگی برام مهمه چون سیستم مرتب روشنه و یا روی رندره. نکته بعدی اینکه با انتخاب این نوع هارد که هارد پرسرعت و خوبی هست آیا SSD حتما نیازه و بود و نبود SSD چه تاثیری داره...
seyed mamali (24-11-14)
|
7970 (11-03-15), HEXATOR (12-03-15), Rezasam1 (24-11-14), SajjadKhati (24-11-14), seyed mamali (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
سلام - سیستم پیشنهادی:
کارت های کوادرو برای نرم افزارهای صنعتی کاربرد داره. برای شما هسته ی کودا ملاک خواهد بود.
امکان SLI کارت گرافیک نیز در سیستم زیر فراهم خواهد بود.
Asus X99 A: 1,120,000 -
Intel Core i7-5930K: 1,880,000 -
GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15 Red: 1,320,000 -
Asus Strix GTX 970 OC DCII 4GB: 1,780,000 -
Crucial M550 128GB: 340,000 -
Seagate Barracuda 4TB: 500,000 -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Noctua NH-D15: 350,000 -
590,000 :*Enermax Revolution 87+ 850W *Gold -
Xigmatek Odin: 470,000 -
امید جان راست میگن...تعریف اینو خیلی شنیدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD Black² Dual Drive – Solid State Drive + HDD Laptop Upgrade
امید جان قیمت این هاردی که گفتین چقدره؟؟؟
به نظرت به درد کاربرای عادی هم میخوره؟؟؟یعنی کاربرایی که فقط رنرینگ حرفه ای انجام نمیدن!!! فقط صبح تا شب هارد روشنه و بازی میکنن
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
حدود 770 هست . بله قطعه مناسبی هست . اگر بودجش رو داشته باشید بسیار عالی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (12-03-15), Rezasam1 (24-11-14), SajjadKhati (24-11-14), seyed mamali (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
سلام، ممنون که پاسخ دادید... این هارد رو دیدم و میدونم که هارد بسیار خوبیه ولی حجمش خیلی کمه... من بین 3 تا 5 ترا احتیاج دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (24-11-14)
|
سلام حسام جان.. راستش با ارتقا سی پی یو موافقم و میدونم که Vray بر مبنا CPU هستش.. با مین گیگا مخالفم چون به کل با آواژنگ مشکل دارم و کیفیت مین جدید ایسوس رو قبول دارم. کارت گرافیکی هم که شما فرمودید بیشتر مناسبه بازیه تا رندر، اینطور نیست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (24-11-14)
لیست، ویرایش شد./
در مورد کارت گرافیک، خیر. شما فقط به هسته ی کودا نیاز دارید و نه چیز دیگر. پهنای باند و تعداد هسته های کودای کارت 970 با کوادرو 2000 قابل مقایسه نیست!
بهتره بگم کارت کوادرو ویژگی هایی داره که نه تنها بر اینکه به کار شما نمیاد، بلکه به نسبت قیمتش، کارایی به مراتب پایین تری نسبت به GTX 970 به شما در خروجی خواهد داد.
به هر حال در انتخاب نهایی، صاحب اختیارید. از بنده ی حقیر، گفتن بود.
hamed 111 (25-11-14), HEXATOR (12-03-15), M3RS4D 50062 (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14), seyed mamali (24-11-14)
به نظر من Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD اینو بگیر(واسه نصب ویندوز و برنامه های پرکاربردت) بعد یه دونه خاویار گرین هم در کنارش بگیر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تهرنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خاویار گرین قیمتش خیلی مناسبه و خیلی هم مقاوم....مخصوص نگهداری اطلاعاته
خاویار گرین در حجم های مختلف طراحی شده...
البته با مشورت امید جان این کارو انجام بده من فقط پیشنهاد دهنده هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
AMD>INTEL (11-03-15)
امیدجان SSD خالص تو رنج100 تا 300 گیگ که کاراییش مثل Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD باشه وجود داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط واسه نصب ویندوز و برنامه های پر کاربرد...
گاهي نمي شود، كه نمي شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks