اگه میخواید سرعت سیستمتون رویایی بشه دو تا 960 بگیرید رید کنید، مخصوصا با پردازنده شما سیستم پرواز میکنه،
رم 64 چون بالاست راحت میتونید یک فضای چن گیگی اختصاص بدید که حتی به جای اس اس دی کش کنه که به قول ایسوس میلی ثانیه رو به میکرو ثانیه تبدیل میکنه این کار، برای مثال سرعت متوسط اس اس دی هایی مثل اونی که نوشتید میانگین اگر 2.5 گیگ بر ثانیه بگیریم (که بیشتره) رید کنیم دو برابر بشه یعنی 5 گیگ با با سرعت رم که اگه اشتباه نکنم اونی که نوشتید 85 گیگ بر ثانیه هست اصلا قابل مقایسه نیست.
هارد رو هم به نظر من یا یک 8 ترابایت گلد وسترن بگیرید (البته درسته هارد اینترپرایز هست و بیشتر برای مصارف خاص تولید شده اما به هر حال بهترین هارد وسترن (از نظر من کل جهان) هست، یا دو تا 4 یا 6 ترا بلک بگیرید و رید کنید، البته فک کنم برای آرشیو دیتاتون میخواید چون رندر و نرم افزار که رو اس اس دی انجام میدید، اگه اینجوریه اصلا به گلد و بلک و رید کردن نیاز نیست و همون 10 ترا سیگیته حتی ز یادم هست میتونید بلو وسترن بگیرید برا آرشیو (پیشنهاد میکنم مثلا یک 8 ترا بلو اینترنال و یک 8 ترا مای بوک اکسترنال بگیرید برای بک آپ که خدای نکرده اگه اتفاقی برای یکیشون افتاد بک آپ دیگه ای داشته باشید بیرون کیس.

Bookmarks