موارد که قصد دارم انجام بدم در تدوین:

1- انکود فایل های 4کی و بلورا به نسخه های پایین تر مثل 1080 و 720 و ریلیز های مختلف ...
2-انجام انواع سانسور برروی فایل ویدئویی
3- ظبط برنامه های شبکه ها *....* به صورت متداوم روزانه و سپس انکود کردن.
4-ساخت تیزر های 1 الی 3 دقیقه ای

در رابطه با توضیحات بالا برای گرفتن خروجی پایان کار در کم ترین زمان ممکن باشه .

موارد خارج از کار :
3-بازی در اوقات فراغت
4- وب گردی (+50 سایت همیشه تو مرورگر باز هست "کروم" و رم پر میکنه)
5- انجام کار برروی شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام(چند اکانت)

اگر موارد دیگری هم به ذهنم خطور کرد بعد اعلام میکنم.

موارد جدید تر :

1- بعضی از موارد بالا به صورت همزمان مد نظر دارم انجام بدم:

وقتی در حال انکود فایل هستم + فایل ویدئویی تماشا کنم + 10-20 تب از مرورگر باز باشه

هنگامی که دارم در اوقات فراقت بازی میکنم + در حال ظبط کردن برنامه مورد نظرم باشم

ظبط برنامه از چند شبکه همزمان + تماشای ویدئو
سلام
این ترتیبی که گفتید ، از پریمیر ، بیشتر برای اکسپورت کردن استفاده میکنید .
پردازنده ها برای اکسپورت هم :

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

به ترتیب ، 3960X و 5950X و 5900X را پیشنهاد میکنم .
البته مدل های 3960X و 5950X در ایران شاید سخت تر گیر بیاد که تقریبا 42 تا 50 میلیون هستند .
اگه اندکی کارایی را اغماض کنید ، سری 5000 را یعنی مدل 5950X پیشنهاد میکنم .
اگه ارزش خرید را بخواین در نظر بگیرین که 5900X نسبت به اینها با قیمت 23 تومن ، بیشترین ارزش خرید در export را داره (البته ارزش خرید برای بودجه ی شما مطرح نیست) .

کارت گرافیک هم بستگی داره که چه و چه مقدار افکتی را بکار میبرین . اگه سنگین نیست ، گرافیک قدرتمندی لازم نداره .
اما از اونجا که برای بازی هم میخواین ، هر چقدر گرافیک قویتری داشته باشین ، میتونین فریم بیشتری بگیرین یا در تنظیمات بالاتری بازی کنین .
با این بودجه تون ، چون برای بازی هم میخواین ، کلا یه گرافیک RTX 3060 8GB یا بهتر اینکه نسخه ی 12 گیگ اش را پیشنهاد میکنم (ولی توی export در پریمیر ممکنه زیاد تاثیری نداشته باشه) اما اینکه گرافیک بالاتری میخواین تهیه کنین یا نه را خودتون میدونید .

برای رم هم چون بیشتر برای اکپورت کردن میخواید ، رم 64 گیگ ، کافی هست (شاید هم حتی زیاد هم باشه) . مگر اینکه خودتون ویرایش سنگین انجام بدین (یعنی با پریمیر کار کنید و ویرایش های مد نظرتون را انجام بدین) . در این صورت ، رم 128 گیگ برای ریزولیشن 4K در حالت افکت و کلا پروژه های سنگین ، لازمه .