سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط na201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه پولت هدر نره باید درباره پروژه هایی که تدوین می کنی توضیح بدی که چی هستن و به طور کلی غیراز نرم افزارها و پلاگین هایی که باهاشون کار می کنی باید سطح تدوینت رو بگی تا بهترین سیستم رو بهت معرفی کنیم. اگه دقیقا مشخص نکنی سطح کارت چیه پولت رو دور ریختی.
مثلا ممکنه فردی یک کیس بخره 20 میلیون ولی فقط از 5 میلیونش استفاده کنه و صرفا فقط می تونه بگه من این سیستم رو دارم. توی کار تدوین هم به همین صورته. شما یک سیستم 200 میلیونی بخری ولی فقط از 50 میلیونش استفاده کنی کاربردی نیست.
مثلا پدر خودم حدود 50 میلیارد تومان ثروت داره ولی من اگه بخوام یک سیستم جدید بخرم بر اساس کارم یک پردازنده 4 هسته ای و نهایتا 16 گیگ رم می خرم چون بیشتر از این استفاده ای ندارم. می تونم برم پردازنده 16 هسته ای با 128 گیگ رم و گرافیک 3080 Ti بخرم و برای پدرم پول خرده ولی چرا باید اینکارو بکنم وقتی نیازی ندارم.
شما تمامی موارد مربوط رو بگو تا استاد امید و آقای سجاد خطی بیان راهنمایی کنن و سیستم خوبی بهت معرفی کنن. استاد امید تو بخش سخت افزار استاد هستن و با شرکت های حرفه ای کار می کنن و آريالای سجاد خطی خودش چون همه این برنامه ها رو کار کرده می تونه از این نظر کمک کنه که سی پی یو چند هسته ای و رم چند گیگ نیاز داری.
ولی خودم ندیدیم میگم سی پی یو 6 هسته ای با 32 گیگ رم یا در حالت خیلی حرفه ای سی پی یو 8 هسته ای با 64 گیگ رم برات کافیه. کارت گرافیک هم بستگی داره که از چه پلاگین هایی استفاده می کنی. چون بعضی از نرم افزارها و پلاگین ها سی پی یو محور هستن یعنی سی پی یو براشون اهمیت داره و بعضی ها GPU محور که کارت گرافیک مهمتره.

Bookmarks