Intel Core i3-6100
Asus H110-Plus
Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 2400MHz CL16
POWER 450W THUNDER COOLER MASTER
گرافیک داخلی این پردازنده از گرافیک فعلی شما قویتر هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخواستم سیستمی بهم مشاوره بدهید تا سقف 1 میلیون و 200 هزار تومان
یه چند تا از قطعات رو خودم دارم مثل کارت گرافیک ( msi vr5550-md1g ) پاور 300 گرین و هارد و مانیتور
در واقع چیزی که میخوام بهم مشاوره بدید واسه مادربرد - cpu و رم هست و البته پاور در صورت جواب ندادن پاور خودم
من این سیستم رو بیشتر واسه نرم افزار های مهندسی و در کنارش گیم میخواستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اوج قدرت به حباب فکر کن
|
|
Intel Core i3-6100
Asus H110-Plus
Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4 2400MHz CL16
POWER 450W THUNDER COOLER MASTER
گرافیک داخلی این پردازنده از گرافیک فعلی شما قویتر هست .
کاربر شهرسختافزار
میتونم گرافیک خودمم نصب کنم؟؟؟ آیا با وجود گرافیک خودم و گرافیک پردازنده هر دو با هم یک گرافیک رو تشکیل میدن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
داداش اگه میشه لطف کنید قطعات رو با قیمت بزنید چون من شیرازی هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه اینایی که زدید روی هم میشن حدود 1 میلیون به نظرتون بهتر نیست مادربرد رو یه کم بهتر ببندیم؟
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی نصب کنی .هردوباهم : دوگرافیک جداگانه رو تشکیل میدن.
که میتونی در هنگام بازی از اون گرافیک دوم استفاده بکنی(ولی مثلا pes 16 رو بخوای اجرا کنی فریم اینتل بیشتره) به نظر من او کارت رو استفاده نکن چون بی خود از پاور میکشه.قدرتش هم کمه.
AMD>INTEL (02-04-16)
قیمت روز قطعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 10 فروردین
نه مادربرد کاملا کافیه . قطعات هم میتونی از آریا کامپیوتر سفارش بدی .
Karim22k (02-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاکو شرمنده نظرتون در مورد اینکه cpu i5 چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
COREI5 6400 هم اگر بودجت میرسه انتخاب مناسبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Karim22k (02-04-16)
کاربر شهرسختافزار
سرچ کردم همون i3 نسبت به هزینش گزینه بهتریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن پاور که گفتید الان موجود نیست تو هیچ سایتی یه چیز دیگه بگید
Cooler Master Thunder 450Wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثرسایت ها موجود هست .قیمت حدودیش 150 هست .
Karim22k (02-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks