کاهش قیمتی هم در کار باشه منوط به پایین اومدن قیمت دلار داره . اگر دلار افت کنه قیمت قطعات هم شیب نزولی پیدا میکنه
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام
میخواستم بدونم با توجه به اینکه نسل 6 پردازنده های اینتل هنوز به تازگی اومده و شاید خوب به بلوغ خودش نرسیده و قیمتش مثل بقیه تکنولوژی ها بعد از ظهورش رو به کاهش هست ( البته من اظهار نظرم نمیدونم چقد درسته ! ) و از طرفی هم با شرایط رو به بهبود کشور برای پساتحریم و ... ، به عقب انداختن خرید سیستم تا تابستان چقد میتونه تفاوت قیمت بوجود بیاره ؟ اصلا به اون صورت تفاوتی هست تو قیمت ها تا اون موقع ؟ میشه روی سیستم بهتری با بودجه ثابت حساب کرد ؟
چون بهرحال محدودیت های مالی برای کمتر کسی وجود نداره و خیلی ها هم منتظر تابستون هستن برای گیمینگ مثل خودم . کلا عاقلانه هست که اینکارو بکنم ؟ با توجه به اینکه تا اون موقع تنوع محصولات هم زیاد میشه ...
ممنون میشم دوستانی که چندین ساله تجربه دارن تو اینکار و این سال هارو گذروندن راهنماییم کنن
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی قیمت جهان کاهش پیدا نمیکنه ؟ چون شنیده بودم وقتی یک نسل جدیدی میاد بعد از مدتی قیمت هاش افت میکنه . درسته !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی نسل 6 هم افتش کرده تا الان ؟ چون بنظر نمیرسه قیمت دلار کاهشی پیدا کنه ...
M3RS4D 50062 (29-01-16), mousso (29-01-16)
کاربر شهرسختافزار
پس با ثابت بودن دلار و عدم کاهش قیمت دلار نباید امیدوار بود
نظر شما چیه ؟ بنظرتون صبر بهتره یا همین الان باید خرید ؟ چون بهرحال شما تجربه زیادی دارین و میتونین پیشبینی درستی داشته باشین
دوست عزیز صبر کنید تحریم ها برداشته شده
قیمت قطعات میاد پایین
- - - Updated - - -
الان چند مادربرد و ... تو همین سایت معرفی شده خیلی خوب و با قیمت پایین پس صبر کنید
mousso (29-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منم دقیقا به همین امید هستم . چون فک میکنم تا اون موقع تنوع محصولات هم بیشتر میشه و میشه انتخاب های گشترده تر و دست بازتری برای سیستم بستن داشت . درسته ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-01-16), mousso (29-01-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از پاسخ و راهنمایی همه دوستان
من هم امیدوارم اتفاقات خوبه تو همه زمینه ها برای مردممون بیفته که ان شاالله زیاد دور نیست
با تشکر ...
AMD>INTEL (29-01-16), M3RS4D 50062 (29-01-16)
کاربر شهرسختافزار
منتظر هیچ ارزونی نباشید گرونتر میشه ولی ارزونی وجود نخاهد داشت
ace pick (08-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks