استاد! شما یا واقعا موضوع رو نمیگیری یا خودتون رو به نگرفتن می زنید یا اینکه اصلا نمی دونیدSP چیه.اقای عزیز وقتی یه کارت گرافیک تعداد واحد های سایه زنیش نصف می شه تقریبا کاراییش هم نصف میشه.حالا اینکه جناب عالی نمی دونی کار واحد سایه زنی تو یه کارت گرافیک چیه مشکل جای دیگه ای.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdark برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ثانی من فقط به تعداد واحد سایه زنی اشاره نکردم. از اون مهمتر اینه که این کارتی که حضرت عالی بنچ مارکش رو قرار دادید فرکانسش 330 هست نه 550 .اگه فرق فرکانس 330 با 550 رو هم نمی دونید بگید یه مطلب اموزشی در باره فرکانس پردازنده براتون بفرستم.
شما اگه دلیلی داری که انتخاب 9500 اشتباهه : بسم الله بیا بصورت علمی ومنطقی استناد کن اما اگه خودت از این کارت بدت میاد نظر شخصیت رو به عنوان واقعیت موجود بیان نکن. داداش من این کارت 9500 با کارت 240 بجز در استفاده از رم DDR3 تو سایر زمینه ها تقریبا یکسان عمل می کنن وصد البته من هم قبول دارم 240 تا حدودی قویتر والبته گرونتر از 9500 هست .درباره 4670 که خودم شخصا بهش علاقه دارم هم همینطور.اما در مورد کارت 9600 که اون رو هم پیشنهاد کرده بودین باید بگم این کارت حداقل 40 تا 50 هزار تومن از 9500 گرونتره(تو همین برند یعنی ایسوس ) و تو سایر برند های دارای اعتبار هم مینیمم قیمتش 120000 تومن هست(شما ارزونترش رو سراغ داشتی ندا بده) که باز هم 30000 تومن اختلاف قیمت ایجاد می کنه. در حالی که بودجه این اقا محدوده و در ضمن ایشون هدف اصلیش این نیست که سیستم برای گیم جمع کنه.
در مورد قیمت هم شما اگه مرجع بهتری بلدی بی زحمت لینک بده ما هم یاد بگیریم !

Bookmarks