نه !!! منظورش حداقل پاوریه که باید سیستمت داشته باشه ..... !!!
کاربر شهرسختافزار
نه !!! منظورش حداقل پاوریه که باید سیستمت داشته باشه ..... !!!
Armin-N (10-04-09)
|
|
دوستان این سیستم من می خوام جدید بگیرم..قطعات رو اینا رو انتخاب کردم.cpu:intel7400 120
main:P5Q-E 160
Ram:crucial 1066 2*2gig 120
VGA:؟؟؟
HDD:1T Samsung 120
Montior:AOC V22 240
tv card:paradise 50
DVDrw:Pioner sata 30
power:535 green 60
modem:gigabyte 10
Printer:????
case&mouse&key&gamepad:50
اگه قطعات مشکلی داره اعلام کنید یا اگه قطعه بهتری میشناسید بفرمایید.
یه گرافیک خوب و یک پرینتر سیاه و سفید خوب تا 340 هزار تومن معرفی کنید یا اگه بهتر از این هست و با گذاشتن کمی پول می تونم بگیرم معرفی کنید.
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
Where is my reason to LIVE
کاربر شهرسختافزار
مادربورد Gigabyte EP45UD3-R از هر نظر از اين مادربورد بهتره. رم هم اگر مارك Corsair بگيري برند اول دنياست و از اين بهتره. مانيتور هم اگر Samsung Syncmaster T220P بگيري يه عمر منو دعا مي كني كه اين پيشنهاد رو بهت دادم(گر چه يه كم گرونتره(رزولوشن منحصربفرد 1200*1920 و كيفيت تصوير بينظير با كنتراست ديناميكي 50000:1))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردديسك هم تمام تلاشتو بكن كه Western digital 1TB تهيه كني(تهران راحت گيرت مياد).
گرافيك هم Ati Radeon HD4850 Gigabyte دود 210000 تومان بگير و چاپگر هم HP Laserjet P1005 حدود 90000 تومان (فقط از برند HP تهيه كن).
سوالي بود در خدمتم.
BiPooK (14-04-09)
حالا که بیخیال amd شدی :
cpu : intel e7400 117
http://forums.pcper.com/showthread.php?t=457106 main : biostar tp 45 hp 135
vga ; ati 4850 512 200
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون
از مادربورد که سر در نمیارم زیاد ولی شنیدم یکی دو جا که مادربورد خوبیه
از ظاهر و مشخصاتشم پیداس
گرافیک هم که خیلی دلبره
اما مسئله مهم پوله
واسه این سه تا 370-380 واسم مونده
اینا که شما گفتی عالین اما متعصفانه پول بیشتری نمیتونه خرج کنه داداشم
اینا حدود 450 تومن میشه
با این حال ممنون
فکر کنم به نتیجه آخر رسیدم که اینها رو بگیرم:
mb: p5q
cpu: E7400
VGA: giga 9600gt 512
قیمتها نصبت به قبل از عید رفته بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از اونور هم داداشم میخواد تا قبل از رفتن من خدمت (1 هفته دیگه) سیستم رو بگیره و صبر نمیکنه
پس مین و سی پی یو که گفتم بگیر میشه 235 . این گرفیک را هم فعلا بگیر : ati 4670 512 بعدا بهت می گم چیکار کنی. قیمتش 105 تومان هستش. ولی بازم رو سیستم amd ساپورتی که بهت پیشنهاد دادم فکر کن.
vga : http://www.guru3d.com/article/ati-ra...-4670-review/1
اگه می خوای کل پولت را هم خرج کنی gainward 3850 512 ddr3 . خودت یه قیمت بگیر فکر کنم الان 130 باشه.
موفق باشی.
Armin-N (14-04-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادربرد برای این سی پی یو p5qe
p5q pro
استفاده کن
کاربر شهرسختافزار
بینهایت از همه ممنونم
اگه به پیشنهاد بعضی از اساتید عمل نکردم بذارین به حساب کمبود بودجه و بی تجربگی و افزایش قیمت ها بعد از عید و ...
صمیمانه از همه تشکر میکنم
سه قطعه اصلی رو به این شکل از آقای حسینی عزیز ( www.lioncomputer.ir ) خریداری کردم:
MB: Asus P5Q
VGA: Gigabyte 9600GT 512
CPU: E7400
بقیه قطعات رو هم همینجا میگیرم به امید خدا
بازم ممنون از همه
ضمنا از شما دعوت میکنم جواب این دوستمون رو هم بدین که صحبت های سیستم من باعث نشه پست ایشون رو نبینین:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Armin-N در تاریخ 14-04-09 انجام شده است
benchmark main :
http://www.tomshardware.com/reviews/...d,2001-47.html
تو این بنچ biostar tp 45 hp با مینهایی مقایسه شده که از لحاظ قیمت خیلی باهاش تفاوت دارند.
benchmark vga :
http://www.tomshardware.com/charts/g...Score,793.html
اینجا هم 3850 و 4670 می بینین که بعدا با کراس فایر روی این مین میشد نتایجی خیلی بهتر از 9600 گرفت.
امروز من قیمت 4670 را گرفتم 110 تومان بود.
در هر صورت مبارکه.
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من کوچیکتم
خداوکیلی تک تک پیشنهاد های شما رو بیشتر از هرچیز قبول دارم
و همشون رو به داداشم نشون میدادم
همین مادربورد biostar رو هم کامل بهش نشون دادم
اما همونطور که میدونید خیلی از ما بچه هایی که تهران زندگی نمیکنیم مشکلمون اینه که با برندهای مختلف آشنا نیستیم
داداشم گفت آرمین تو یعنی میخوای بگی biostar بهتر از asus هست؟
گفت ما تا بیایم تحقیقمون رو کامل کنیم و .... طول میکشه
همونطور هم که گفتم خیلی واسه بستن سیستم عجله داشت اگه نداشت و اینقدر هول هولی نمیشد هم میتونستیم رو گزینه های بیشتر فکر کنیم هم اینکه قیمت ها ارزونتر میشد
از طرفی قید کراس فایر و sli رو زد و گفت در حال حاضر یه کارت بهتر از 4670 بگیریم اگه بعدا کم آورد کارتی یکی دو سال دیگه کارتش رو عوض میکنه
منم گفتم پس خوب بعدا نگی هزینه تعویض کارت بیشتر میشه و به من نگفتی ها :دی
ضمنا خود من کارت گرافیکم رو نزدیک به سه سال پیش خریدم
xfx 7600 GS 256MB - 256 bit
چون اون موقع 145 تومن بابت این کارت عالی روز پول دادم هنوز میتونم بازی های روز رو (هر چند با کیفیت پایینتر) بازی کنم
مثلا همین دیشب pes 2009 رو گرفتم و با بالاترین کیفیت بازی کردم
یا cod 4 رو گرفتم و تونستم باهاش بازی کنم
منظورم اینه که با 9600gt فکر میکنم بتونه تا یک سال و نیم بازی های روز رو اجرا کنه
بعدشم قابل تعویضه
در هر صورت اینکه پیشنهاد شما و باقی اساتید رو نتونستم بگیرم به حساب توجه نکردن من به پیشنهادهای خوبتون نذارین
با توجه به شرایط و خواسته ها و پول و موقعیت مکانی و .... داداشم ، این رو انتخاب کردیم
بازم شرمنده
و خیلی خیلی خیلی ممنون که منو با پیشنهادهاتون جلوی داداشم رو سفید کردین چون خیلی از شما رفقای pcnetwork ی براش تعریف میکردم
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks