برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام به همه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در اولای باز شدن این تاپیک یه سوال در مورد بستن کیس کردم که دوستان کم لطفی کردند و فقط با گفتن اینکه قطعات درخواستی من در یه کیس 750 تومنی بسته نمیشه جواب ما رو ندادند
حالا اومدم بگم که اگه امکان داره یه کیس مشتی برای من بگید بازم تکرار میکنم فقط کیس و قیمتش هم توی رنج همین 800 تومن باشه
راسیاتش من خودم توی عید بود فکر کنم 8 یا 9 بود رفتیم برای پسر عمم مینش خراب شده بود با 100 تومن پول یه مادربورد بخریم یه سیستم ورداشتیم اوردیم
سی پی یو 2 هسته ای 2.4 AMD
رم 1 گیگ.مادربورد e lite که مدلهای جدید AMD Phenome رو هم ساپورت میکنه
گرافیک انبورد تا پسر عمم یه خورده پول جمع کنه و یه گرافیک و سی پی یو و رم اضافی مشتی برداره!
اینا سر جمع شد 300 تومن یه کیس که بازی های روز رو هم جواب میده!!پس کم لطفی نکنید
حالا دوستان کم لطفی میکنن و میگن با 800 تومن یه کیس تووپ نمیشه بست
مشکل من اینه که از قطعات جدید بی خبرم و گرنه خودم یه کیس مشتی مثل سیستم دوم خودم برای خودم جور میکردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks