احیانا الان همه جا تعطیله و منم قیمت جدید ندارم .حقیقتش میخوام از کسی که میگیرم قیمت های روزی که شما میدین رو بهش نشون بدم که گرونتر نده
اون پستی که گفتم فعلیه با قیمت های قبل از عید بود و همشون حدودی .شما با قیمت های خودتون به من بگید (قیمت مشتری) تا 700
از 130 هست تا 140 ( قیمت قبل از عید الان باید ارزون تر هم شده باشه ).این مینی که شما پیشنهاد دادی قیمتش چنده؟
P5Q Pro چنده؟
کارت گرافیک 4670 1 گیگ کارت خیلی خفنی نیست ولی دیگه راهی نداری چون پول کم میاد ، اگر 2 تا 4670 1 گیگ کنار هم باشن از 4850 بهتر میشه . و اینکه به جزء 4670 1 گیگ چیز دیگه نمیشه بست که در آینده نخواد بندازش دور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی هست ولی گرونه مثل 4830 که 170 مایشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببین چیزی که زیاد مهمه بازیه
و اینکه بتونه بعدا با هزینه کمتر سیستم رو ارتقا بده
مثلا مجبور نشه بعدا که گرافیک 2 گیگ اومد و نیاز شد به اون گرافیک این 1 گیگ رو بذاره کنار و 2 گیگ بگیره
یه 1 گیگ بذاره بقلش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردی که بهت پیشنهاد دادم و میدم همه CPU های اینتل LGA775 رو ساپرت میکنه .یا مثلا ساپورت سی پی یوش زیاد باشه واسه ارتقا بعدا
شما مانیتور رو LCD میخوای حتما ؟مثلا یکم از مانیتور بزنیم در عوض یه مادربورد و گرافیک و سی پی یو بهتر بگیریم (با 750 تومن انتظار دارم یه سیستم 2 میلیونی جمع کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دیگه نشد ها آخه 750 هزار تومان کجا 2 میلیون کجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks