این سی پی یو جدید که گفتین کی قراره بیاد !؟
Printable View
این سی پی یو جدید که گفتین کی قراره بیاد !؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز توصیه من بهتر از این سایزهای مسخره برای فونت استفاده نکنید شما دوست دارید با کسی که صحبت میکنید مرتب داد بزنه .این کار شما تنها خواندن تاپیک ها را مشکل تر میکنه.
در اضمن این تست هم اصلا عادلانه نیست به رمها نگاه کنید چه معنی داره چهار تا رم 1gb برای پردازنده Core I7 920 استفاده کرده که lمجبور با شه از حالت Single Channel استفاده کنه ولی دو تا رم 2gb برای Phenom II استفاده کرده که از حالت dual channel استفاده کرده اگه مرد بود سه تا رم برای Core I7 استفاده میکرد تا تریپل چانل باشه تازه فرکانس رم Core I7 920 را 1066 انتخاب کردند در حالیکه برای فنوم 1333 انتخاب شد.
در ضمن Core I7 920 بدون تغیر ولتاژ خیلی راحت به 3.5-3.6 میرسه پس توی این زمینه خیلی بهتر از AMD میخوام ببینم اونوقت تو فنوم را به 4.8 هم اورکنی به امتیاز اون میرسه.در ضمن دوستان که همه توی کار اور هستند ماشاالله کدومشون تونستند این پردازنده را با هوا 4.8 اورکلاک کنند. در حالیکه Core I7 920 با هوا برای کار 24/7 در حد بالای 4.2 و حتی 4.5 هم اور میشه.
راستس سلرون هم با نیتروژن مایع رکورد اورکلاک جهان را داره چطور هممون فردا بریم سیستمون را بفروشیم یک سلرون 7 سال پیش جاش بگیریم . آخه کجای دنیا میزان اورکلاک پذیری یک بردازنده با یخ خشک و نیتروزن مایع دلیل برتری یک پردازنده حساب شده.
یا همه علاقه قلبی که به amd دارم باید صحبت دوستتون رو تائید کنمنقل قول:
i7 750 با یه کولینک مناسب از 2.8 تا حدود 4 آورکلاک میشه ( 42 ٪ ) ولی 965 با همون کولینگ از 3.4 به 3.9 آور میشه ( 14 ٪ )
Qimonda به حالتی گفته می شود که 2 تا دوال باشه یعنی 2تا 2گیگی که هرکدام دوال هست
احتمالا تعدادی از خواننده های این مطلب در حال پس انداز پول هستند تا با آن یک CPU جدید 4 هسته ای بخرند. کار خوبی است! اما فقط جهت اطلاع عرض میکنم که ظرف دو سال آینده پردازشگرهای 12 هسته ای هم به بازار خواهد آمد.
شرکت AMD که تاکنون بر روی پردازشگر های 8 هسته ای کار میکرد اعلام کرده که به این نتیجه رسیده که ساخت پردازشگر های 6 و 12 هسته ای مقرون به صرفه تر از 8 هسته ای است و بنابراین کار بر روی پردازشگر 8 هسته را متوقف کرده است.
این دو پردازشگر که با اسم رمز Sao Paulo برای 6 هسته ای و Magny-Cours برای 12 هسته ای مشغول طراحی هستند تااواسط سال 2010 به بازار ارایه خواهند شد. و البته این خبری مهم برای اینتل خواهد بود
ترجنه مقاله amdzone البته با اندکی دستکاری
مطمئن هستیدنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینجا میگه این یک شرکت تولید ram هستش که پارسال ورشکست شدش.
به هر حال توی مقایسه ارسال شده توسط شما بصورت واضح مشخص است که پردازنده Core I7 بطور عمد و یا سهو از نظر حافظه توسط annandTech ضعیف شده که در نتیجه امتیاز آن در مقایسه پایین آ مده .
آخه این پردازنده های 12 هسته Opteron هستند و با فرکانس پایینی کار میکنند. یعنی چیزی حدود 2.2ghzنقل قول:
در ضمن قیافه هاشون هم داد میزنه من با AM3 سازگار نیستم.
پردازنده های 12 هسته ای و 6هستهای amd با AM3R2 سازگار هستند
دوست عزيز . اينم لينک مقايسه. کاملا مستند و علمي و قابل اعتماد. خودتون ببينيد خيلي بهتره. پس اين لينک رو باز کنيد:نقل قول:
خوب نظرتون چيه؟ کاملا مشخصه که در تمام موارد Core i7-750 از Phenom II-X4 965 بالاتره.
سوالي بود در خدمتم.
سلام !
من دو تا سیستم مد نظر دارم ! لطفا اخرین قیمت هر کدوم از قطعات رو بگید :
AMD Phenom II 965 X4
ASUS M4A79T Deluxe
Ram Corsair 2X2 GB 1333
ATI 5770 (چندتا برند بگید لطفآ ! مثلآ XFX , ... )
HDD Western Digital 500Gb
و این یکی :
Intel i5 750
ASUS P7P55D یا GA P55A-UD3
RAM Corsair 2X2 GB 1600
ATI 5770 (چندتا برند بگید لطفآ ! مثلآXFX , ...
HDD Western Digital 500Gb
پیشنهاد شما کدوم یکیه ؟
این قطعات رو در تهران از کجا می تونم بگیرم ؟