راستش به نظر شما تهیه مادر برد ارزانتر مانند Gigabyte H55M S2H ویا MSI P55M-GD41 و جایگزینی CPU به Core I5 بهتر نیستنقل قول:
Printable View
راستش به نظر شما تهیه مادر برد ارزانتر مانند Gigabyte H55M S2H ویا MSI P55M-GD41 و جایگزینی CPU به Core I5 بهتر نیستنقل قول:
موافقم. اينم پيشنهاد خوبيه. اما تفاوت i3 تا i5 حدود 45000 تومانه. در حاليکه تفاوت قيمت اين بوردهايي که فرموديد با بردي که بنده معرفي کردم حدود 30000 تومانه. اگر دوستمون بتونن اين تفاوت رو بدن به نظر من هم خوبه و ارزش داره(البته نکته ديگه اينکه مادربوردي که بنده معرفي کردم Sata III داره و H55 ها ندارن اما مساله مهمي نيست و با پيشنهاد شما در صورت توانايي ايشون موافقم.)
سلامنقل قول:
من رفتم به همین ادرس
طبقه زیر همکف پاساژ ایران
درست زیر پله برقی میشه ( البته با اختلاف یک طبقه )
باهاشون صحبت کردم گفتند 1 ماه پیش اورده بودیم حدود 500 تومن اون هم سفارشی بوده :1. (27):
گفتم دیگه نمیارید ! گفت نوچ
گفتم الماس چی وارد نمیکنه گفت اگه بازار نیاز داشته باشه ممکنه بعد از عید بیاره
توصیه من اینه که از مینبورد گیگا استفاده کنید که به مراتب در همه جا گارانتی اواژنگ خودشو نشون داده
واقعا عالیتره ایسوز فقط نون اسمشو میخوره.:give_rose:
به نظر بنده همونطور که قبلا گفتم مقايسه بوردهاي Asus و Gigabyte در حالت کلي منطقي نيست.
اشتباه شد
.................................................. ............
دوستان نظرتون راجع به این سیستم چیه ؟
ASUS M4A79T Deluxe
CPU Phenom I 9650 X4
RAM Corsair 2X2 Gb 1600
VGA Geforce GTS 250 1Gb
لطفا اگه قیمت هم دارید بگید !
مرسی
نظرتون راجع به VGA FX 9800 چیه ؟؟
مادربرد بسیار خوبیه و قیمتی حدود 200 هزار تومن داره ( البته اگر گیرتون بیاد )نقل قول:
پردازنده قدیمی ، گرم و از رده خارجیه و خیلی مدته تو بازار نیست . در ضمن روی مادربرد بالا نصب نمیشه
رمها رو چون تست نکردم نظری ندارم ولی برند خوش نامیه
گرافیک بدی نیست و برای گیم تا رزولیشن 1280 با کیفیت خوب میشه روش حساب کرد و قیمت گینواردش 155 تومنه
اگر این گرافیک همون 9800gt باشه قیمتش در حدود 128 تومنه که بنظرم ارزش خرید نسبت به 250 یا 4850 رو ندارهنقل قول:
مادبورد عالی اما رم 1600 نمیخوره خودم دارمش مگر در حالت اور شما بهتره giga چیپ785 بگیری هم رم تا1600 ساپورت می کنه هم ارزون تره هم usb3 داره تقریبا 125
سی پی یو amd phenomiix4 955 قیمتش 170
رم همونی که خودتان انتخاب کردید عالی است 135 البته بهتره دومیناتور بگیری یا حداقل dhx رو
vga هم بهتره 5750 یا 5770 بگیری که هم از دایتریکس11 پشتیبانی کنه هم فریم های بیشتری داره
5750 180تومن 5770 200تومن
در مورد پردازنده و مادربورد که نيما نسبتا کامل توضيح داد. در مورد رم بنده مدتهاست دارم کار مي کنم و اگر بگيم يکي از بهترين برندهاي رم دنياست مبالغه نکرديم.
VGA FX 9800 يک کارت گرافيکه که روي اسلات قديمي AGP نصب ميشه و اصلا روي مادربورد مذکور سوار نميشه.
سوالي بود در خدمتم.