DOOM999 (21-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی عذر می خواهم قربان ولی با این وضعیت قیمت بازار که قطعات گرون شده امکانش هست دوباره یک کیس تا 3.5 برای گیم پیشنهاد بدید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط هارد دارم و گرافیک رو هم همون زوتاک 1060 در نظر بگیرید , مرسی
لیست قبلی رو بگید تا تنظیمش کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lakerz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-10-16)
کاربر شهرسختافزار
مادربورد : MSI Z170A Krait Gamingبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو : Intel i5-6400
رم : این گزینه رو خودتون بگید لطفا
گرافیک : Zotak GTX 1060 AMP! Edition
پاور : CoolerMaster V750s
کیس : Green Z4 Astiak
فن سی پی یو :CoolerMaster Vortex Plus
بعد اینکه سی پی یو 6400 با 6500 خیلی تفاوت دارن ؟ با توجه به اینکه من اصلا اورکلاک نخواهم کرد
کیس مورد نظر آیا گزینه خوبی هست ؟ سیستم گردش هوای خوبی داره که قطعات داخل داغ نکنند ؟
آخرین ویرایش توسط Lakerz در تاریخ 21-10-16 انجام شده است
رم 2 دو ماجول GSkill Aegis 8GB DDR4 2400MHZ CL15برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lakerz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------
مادربرد
پاور B700 VER 2.0 کولر مستر
CASE GREEN Z2
Lakerz (24-10-16)
کاربر شهرسختافزار
رم 2تا 4 یا 2تا 8 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد کیس z4 از z2 بهتر نیست ؟
در اینده اگه بخوام اپگرید کنم سیستم رو پاور جوابگو هست ؟
اون مادربورد که جلوش خالیه هم قرار بوده تغییر کنه ؟
|
|
پاور صد در صد جواب میده . 700 واتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lakerz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم 2 تا 8 بگیرید
کیس z2 کافیه
مادربرد هم
ASRock Z170 Fatal1ty Gaming K4
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks