Splinter Cell Blacklist زیاد گرافیکی نیست(من خودم روی نهایت تنظیمات گرافیکی ازش بالای 100FPS می گیرم!)
بازی هایی مثل Crysis 3 و Tomb Raider و Far Cry 3 و Battlefield 4 رو امتحان کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام دوست گرامی اگه هنوز خرید نکردی بگو یه مشخصات خوب با قیمت مناسب بهت پیشنهاد کنم

Battlefield 4 ریختم با آخرین گرافیک بازی میکنم مشکلی نداره به نظرم گرافیکم خوبه ...

فقط یه مشکل جدی ... ویندوز 8.1 ریختم بعد تقریبا 1 ماه داره مشکل پیدا میکرد .. و هی صفحه ابی رنگ memory dump میومد ... دیگه کم کم تمام برنامه ها از کار افتاد و حتی مای کامپیوتر باز میکنم ارور میده .. دیگه مجبور شدم ویندوز عوض کنم .. و وقتی باز ویندوز 8 64 بیت ریختم بعد از یک روز اینجوری شد ..
یکی بهم گفت ویندوز 7 32 بیت بریز مشکلت حل میشه ..
الان ویندوز 7 (32 بیت ) ریختم مشکلی ندارم ... ولی فقط جلو رمم نوشته RAM : 8.00 GB (2.92 USABLE میگن تو 32 بیت فقط 3 گیگ رم میشناسه .. الان یعنی تو بازیا فقط 3 گیگ میشناسه ؟؟؟؟ یا برا استفاده ویندوزه ؟

یعنی من باید دیگه همیشه 32 بیت بریزم ؟؟ میگن 64 بیت سرعتش بیشتر هست که :(((( چیکار کنم ؟