بااين قيمت نميتونيد بيشترازاين مانوربديد -با270 تومن كه Gaming بهتون نميدن
MSI Global – Motherboard - 970A-G43
این پردازنده ی AMD از لحاظ پرفرمنس تقریبا در حد یه Core i5 خوب هست(مثل Core i5 4670) ولی از اونجایی که بازی ها بیشتر به کارت گرافیک متکی هستن تا پردازنده شاید توی گیم تفاوت زیادی حس نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arinboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جدید هست ؟؟ سری های GAMING هست MSI اینا به درد من نمیخوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردای سری گیمینگ فکر نکنم زیر 600 تومان گیرتون بیاد.
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
مادر برد ASUS کسی جدیدش رو سراغ داره معرفی کنه .یا همون MSI که گفتین بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط arinboy در تاریخ 14-12-13 انجام شده است
asus كه گرونتره شمادقيقاًدنبال چه چيزي هستيد ؟
asrock هم ميتونيد بگيريد 990fx Extrem 3 البته فكرنكنم زير400 باشه!!!
|
اون سیستم اولی که دوستمون براتون نوشتن عالیه. فقط به جای گرافیک 650 ti boost که البته بسیار گرافیک عالی هست می تونید 7790 سافایر بردارید که 400 تومن قیمتشه و از اون گرافیک حدود 230 تومان ارزونتره. و پولش رو روی هزینه مانیتورتون بذارید.
سلام
حتما باید سوکت جدید باشه و اک؟
خوب کارکرده بگیر خیلی هم برات بصرفه تر میشه پولی هم برگشت میخوره که میتونی روی کارت گرافیک یا مانیتور بهتر هزینه کنی
مثلا با 600تا 700ت میتونی سوکت 1366 بگیری با امکانات خوبi7 920تا 950
البته این هم یه راه و پیشنهاده
درود
cpu: i7 4790K
min :ASRock Z87 OC Formula
ram :HyperX blu 8GB 4GBx2 1600Mhz
VGA :N580GTX Lightning
Hard : 1+1 WD BLACK
ssda: ADATA 60
Sound Card :ROG ThunderBolt o
Power : GREEN1035w
Case : Green
کاملا دست ساز CPU cooling : WATER cooling
اصلا اين كارونكنيد سوكت 1366 شناسنامست صاحب اول وآخرش خودتي
چی شد پس دوستان ؟؟؟؟؟ هرکی یه چیزی میگه
از دوستان خواهش میشه کمک کنن
arinboy (01-01-14)
طبیعیه! شما توی بازار هم که بری هر کدوم از فروشنده ها بهت یه چیز میگن! چون هر کسی نظر خودشو داره و برای نظرشم دلایلی داره شما باید خودت انتخاب کنی که به حرف کی گوش کنی!(البته این مورد درباره ی فروشنده ها زیاد صادق نیست! چون اکثرا دنبال سود خودشون هستن و از جنسی که براشون سود بیشتری داشته باشه تعریف می کنن! پس نباید به حرفاشون توجه کنین! خود من موقعی که می خواستم سیستم برای گیمینگ جمع کنم یه فروشنده بهم گیر داده بود که کارت گرافیک Quadro بردار که خیلی بهتر از Geforce هستو فلان... در صورتی که Geforce برای گیمینگ طراحی شده و Quadro برای Designing و این جور چیزا.حالا بیا و به فروشنده ثابت کن که Quadro مناسب گیم نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arinboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد CPU:
این پردازنده هایی که دوست خوبمون hazhar.ghorbani معرفی کردن نسبت به Core i3 4130 که من معرفی کردم کمی قوی تر هستن و ارزون تر (البته چون قدیمی هستن فکر نمی کنم نوش گیر بیاد باید دسته دوم بخرین که اونم خودش یه ریسکه) اینم چندتا بنچمارک برای مقایسه:
PassMark - Intel Core i3-4130 @ 3.40GHz - Price performance comparison
PassMark - Intel Core i7 920 @ 2.67GHz - Price performance comparison
PassMark - Intel Core i7 930 @ 2.80GHz - Price performance comparison
PassMark - Intel Core i7 940 @ 2.93GHz - Price performance comparison
PassMark - Intel Core i7 950 @ 3.07GHz - Price performance comparison
البته این بنچمارک ها در حالتی گرفته شدن که هیچ کدوم از پردازنده ها اورکلاک نشدن.چون کاربری شما گیمینگ هست فکر نمی کنم اهل اورکلاک باشین درسته؟
با این که این پردازنده ها قوی تر و ارزان تر هستن من خودم بخوام سیستم جمع کنم نمی خرمشون چون خیلی قدیمی هستن و به قول STUNXNET شناسنامه ی آدم میشن!
حالا تصمیم گیرنده خود شمایین.
در مورد کارت گرافیک:
کارت های Nvidia از تکنولوژی هایی مثل PhysX بهره می برن که باعث میشه برای بازی کردن مناسب تر باشن(در ضمن به نظر من قطعات به کار گرفته شده توی محصولات Nvidia باکیفیت تر از قطعات به کار گرفته شده توی محصولات AMD هست هر چند که کیفیت محصولات AMD هم در حد قابل قبولی قرار داره) در مقابل کارت های AMD قیمت مناسب تری دارن و با بودجه ی یکسان شاید بشه پرفرمنس بهتری نسبت به Nvidia ازشون گرفت.
من خودم Nvidia رو ترجیح میدم ولی شما خودتون می دونین هر کدومو که خودتون ترجیح میدین بر دارین.
سوالی بود در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 20-12-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks