این سیستم های استوک مناسب شماست نمونه نسبتا خوبش
http://esam.ir/itemView.aspx/1437651...%D8%AF-AMD.htm
با سلام میخواستم با ۵۰۰ تومن یه سیستم جمع کنم .
به کارت گرافیک و هارد و اسپیکر و مودم هم نیازی ندارم. مانیتور هم ۱۷ اینچ یا کمتر یا از این قدیمی ها هم باشه مشکلی نیست. اگه پولم به سیستم نو نمیرسه، بنظرتون فقط سی پی یو و مادربرد نو و بقیه دست دوم بگیرم ، خوبه؟
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
...
|
|
این سیستم های استوک مناسب شماست نمونه نسبتا خوبش
http://esam.ir/itemView.aspx/1437651...%D8%AF-AMD.htm
Aaron Swartz (25-03-16)
بنظرتون بدون هارد با قیمت ۴۰۰ تومن بخرم و ۱۰۰ تومن هم برای مانیتور و ماوس و کیبورد کنار بزارم ؟ بعد یه سوال من تهرانم ، نمیشه جنس دست دوم رو همینجوری خرید که، بالاخره باید تستش کنم و ببینم چقدر کار کرده و اینا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه پاور ویرا خراب (احتمالا نیم سوز شده) دارم، آیا شما میخرینش؟
...
فکر میکنم ایشون هم کرج یا تهران باشن . میتونید حضوری خرید کنید .اگر هارد دارید خوب همین کار رو کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور ویرا به کارم نمیاد .
- - - Updated - - -
فکر میکنم ایشون هم کرج یا تهران باشن . میتونید حضوری خرید کنید .اگر هارد دارید خوب همین کار رو کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور ویرا به کارم نمیاد .
Aaron Swartz (25-03-16)
شرمنده ولی خانواده با سیستم استوک موافقت نکردند، اگه میشه با ۴۰۰ تومن یه سیستم نو پیشنهاد بدین، فقط لطفا رم تک کاناله ۴ گیگ DDR3 باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
Aaron Swartz (25-03-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks