گلپسر دس گزاشتی رو دم شیر که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی بازی با دم Z97X-UD3H هم بازی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر این اطلاعات رو از کجا میاری؟
بعد از این حرفت من رفتم پیشرفته ترین مادربردایی که تا حالا تست شدن (سری z97 رو نه که تست نشد) رو که از لحاظ اورکلاک Z87X-OC Force و از لحاظ گیم که Maximous VI Formula بود رو دیدم ، هیش کدوم خازن با طول عمر بالاتر از 10 هزار ساعت نداشتن . ازراک کی تا حالا از اینا هم پیشی گرفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا تو سایت اون مدل ازراک نوشته نیست طول عمر خازناش چقده
Z97X-UD3H دقیق همون Z87X-UD3H هه به اضافه ی اینکه تو شرایط سخت هم تست شد و قطعا هم خیلی گرونتر از Z87X-UD3H درمیاد چون سری بلک هست و تا قبل این هم گیگا فقط این نوع تست ها رو روی مادربردای سرور انجام میداد
برای صدا هم هر دو آمپلی فایرشون 600 اهم قابلیت لود داره و قدرت 115 دسیبل رو دارن (چجوری متوجه شدی که قدرت صدای این مدل از ازراک از این مدل گیگا قویتره؟)
درباره ی سوکت cpu و رم و اسلات گرافیک از جنس طلا هم من حتی برا cpu اون مدل ازراک ندیدم که طلا گفته باشه
سر آخر یه سئوال دارم . این اطلاعات رو مگه از سایتش نمیگیری؟ از کجا میگی که هیش کدوم شون تو سایتش تایید نشد؟
بعدش گلپسر ، مشکلت اگه تست هه که گفتم و لینک دادم وگرنه واسه من فرقی نداره . اصلا برو مادربرد 100 تومنی ازراک بگیر . فیک باشه یا نه اون میخه . وظیفه ی من گفتن حقایق بود . حالا میخای قبول کن یا تو هم مثل بقیه بهم بگی متعصب . تعصبی که با دلیل باشه ، 100 برابر بهتر از فقط اکتفا کردن به بنچمارک ها بدون دیدن بقیه ی ویژگی هاست

Bookmarks