ehsan1377 (26-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
سلام خدمت دوستان من قصد خرید یک سیستم دارم تو فروم های مختلف درخواست مشاوره می کنم که بتونم با این بودجم بهترین سیستم ممکنه را باتوجه به کاربردی که دارم بگیرم و با توجه به اینکه می خوام فقط قطعات را بگیرم خودم اسمبل کنم به همین خاطر می خوام از تک تک جزیئات اطلاع پیدا کنم الان هم با این وضع گرونی ادم باید هوشمندانه خرید کنه ....
این لیست قطعات انتخابی من هست که با توجه با مشاوره عده ای و سرچ خودم و دیدن بنچمارک های مختلف انتخاب کردم :
Intel Core i5-4670 - 700T
ASROCK Z97 Extreme4 - 560T
HyperX Blu 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL9: 260,000
128gig SSD Plextor - 390T
DVDRW - 60T
Green Case x3 - 200T
Barracuda 64MB SATA 6.0Gb/s 7200RPM 2TB - 290T
Sapphire Radeon R9 270X 2GB TOXIC
GP600A-HP | *80Plus Bronze*: 270,000
ASUS VS228HR 620T
کاربرد ها : برنامه نویسی - گیمینگ نیمه حرفه ای - اهنگ و کارای روزمره دیگه + اینکه معمولا 24 ساعته کامپیوتر روشنه و فیلم و سریال زیاد می بینم
1.در مورد مادربورد کلا فقط ASROCK می خوام بگیرم چون تو بنچمارک ها از بقیه برند ها خیلی خیلی بهتر عمل کرده اول قرار بود Z87 بگیرم اما چون قرار هست 1 ماه دیگه سیستم را جمع کنم گفتم چون از سری بعدی پردازنده ها پشتیبانی می کنه + یک سری امکانات چه بهتر که اینو بگیرم قیمتش به دلار تو سایت ها 150 هست فکر می کنید تا 1 ماه دیگه وارد بازار ایران می شه ؟ قیمتش حدود 550 اینا بیشتر می شه به نظرتون ؟
2.در مورد رم این مدل خوبه به نظرتون ؟ جواب گو هست ؟ یک مدل G.SKILL Ripjaws X Series 2400mhz 2x4GB 410 هم هست اما بعضی ها می گن چون سی پی یوت سری k نیست احتمال داره تا همون 1600 را فقط نشان بده یکم در این مورد مشاوره بدین ؟ ( ایا واقعا ارزش 150 تومان بیشتر داره ؟ )
3.کارت گرافیک هم r9 270x می خوام بگیرم این که چه برندی باشه اول می خواستم Gamin Msi بگیرم بعد دیدم سافایر تو بنچمارک ها خیلی خوب ظاهر شده مخصوصا تو دما و صدا ی گرافیک این مدل تاکسیک سافایر به نظرتون پیدا می شه تو بازار قیمتش چنده حدودا ؟
4.پاور مناسب این سیستم هست ؟
5.کلا این سیستم را چه جوری ارزیابی می کنید ؟خوبه؟ بده؟ قطعه دیگه جایگزین کنم؟ نکنم ؟ بودجه هم همین دیگه اخرش 4100 که شده همین
6.این مانیتور خوبه ؟ فقط چون تو سایز 21.5 پورت hdmi داشت انتخاب کردم همچنین می گن اسوس مانیتور هاش خوبه ؟
7.می رسیم به مهمترین سوالم : با توجه به استفاده ی من ایا سیستم کولینک خود پردازنده + فن های کیس ( 5 تا طبق سایت گرین ) کافی هست ؟ یا احتیاج به یک کولر جدا گانه هم دارم ؟
ehsan1377 (26-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
|
در مورد مادربرد asrock فقط میتونه تو قیمت با گیگابایت و اسوس رقابت کنه نه در بازدهی و پرفرمنس .
این بررسی Gigabyte GA-Z97X-UD5H میباشد
editors_choice.png
این هم بررسی کامل
Gigabyte GA-Z97X-UD5H Motherboard Review
-------------
رم ها خوبن
----------
این هم بررسی گرافیک پیشنهادی من
Gigabyte Radeon R9 270X OC
recommended-award.jpg
Gigabyte Radeon R9 270X OC Video Card Review - Page 14 of 14 - Legit ReviewsFinal Thoughts and Conclusions
-----------
در مورد هارد نظرم روی 1 ترابایت بلک وسترن هست .
در مورد پاور
GREEN - GP750B-OC
---------------
در مورد کیس هم
ENERMAX CLIPEUS M
*MoJtAbA* (26-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
ممنون از نظرتون احتمالا پاور را 750 بگیرم که مشکلی پیش نیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مادربورد فکر می کنم اشتباه می کنید بهتون پیشنهاد می کنم این ریویو را مطالعه کنید
Best Z97 Motherboard Between $120 And $160
من هیچ وقت گیگابایت را قبول نداشتم و امار و بنچمارک ها ثابت کرد که حرف درسته نسبت به قیمتش اصلا پرفورمنس خوبی ارائه نمی ده فقط تو ایران طرفدار داره اونم به 2 دلیل 1. گارانتی خیلی خوبی پشتش هست 2.مغازه دار ها اطلاعات کافی و کاملی ندارن و چون گیگابایت زیاد وارد بازار می شه برای فروش خودشون به همه گیگابایت را پیشنهاد می دن تو این مقایسه که مادربورد با چیپست z97 5 برند MSI - Gigabyte - Asuse - ASROCK - yeki dige مقایسه شده بهترین مادربورد ASROCK شده و بعدش MSI تو چیپست z87 هم همینطور هست باز ASROCK مقام اول را کسب کرده و اگه z87 extreme 4 را تو سایت نگاه کنید می بینید چه قدر جوایز مختلف گرفته .
در مورد گرافیک سافایر تو پرفورمنس بالاتر از گیگابایت بوده تو همین لینک مشخص هست اما تو دما بهتر عمل کرده اینم چیز خوبی هست تو بازار هست این کارت قیمتش چنده ؟
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم و ممنون می شم به 7 سوال به طور کامل جواب بدن
SajjadKhati (26-05-14)
در مورد گیگابایت تو ایران فقط طرفدار ندارد . کافیه به سایت hwbot مراجعه کنید و لیست رکوردهایی که با برد گیگابایت زده شده رو با ازراک مقایسه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dj-big برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بررسی ها هم کافیه بررسی های z87 گیگابایت رو مروری کنید .
کارت گرافیک 270x-oc هم حدود 800 تا 850 قیمت دارد .
بحث oc که کلا فرق می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA-Z87X-D3H
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z87X-D3H (rev. 1.x)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Z87 Extreme4
http://www.asrock.com/mb/intel/Z87%20Extreme4/
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsan1377 (14-06-14), SajjadKhati (26-05-14)
مادربردی که بتونه با فرکانس بالا کار کنه و زیر فشار رکورد بزنه مشخصا بهتر هست . لوگو باید همراه با لینک باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dj-big برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-05-14), SajjadKhati (27-05-14)
|
اوستا دی جی بزرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
1) ینی تو اون 4 تا مادربرد رو در حد هم میدونی؟ اولا بسته به نوع و سری مادربرد ، قدرت و کلا عملکردش متفاوت هه . دوما مادربرد 12 فازی ازراک رو با مادربردای 8 فازی گیگا و ایسوز مقایسه میکنی؟ خوب ملومه که باید هم قویتر باشه . تست دیدن نمیخاد که . قیمت هر 4 تا شون تو ایران چقده؟ اصلا تو ایران نیومدن خیلی هاش . اومدن مگه؟
قیمت مادربرد هم چن چیز ملوم میکنه . فناوری (که هیش کدوم به گیگا نمیرسن . میخای لیست کنم فناوری هاشو؟) و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی که بازم گیگا حرف اول رو میزنه (البته به نوع مادربرد انتخابی ات بستگی داره . نه اینکه 12 فازی رو مثل الان با 8 فازی مقایسه کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
2) در مورد رم هم اگه میتونی G.skill Sniper 8GB 2x4GB DDR3 1600Mhz رو با قیمت حدودی 350 بگیر اگه گیر نیاوردی ، Corsair Vengeance 2*4GB DDR3 1600Mhz رو با قیمت 330 بگیر
فرکانس رم هم ربطی به سری K بودن پردازنده نداره . میتونی یه رم بگیری با باس بالا و اورکلاک کنی با همین پردازنده اما هم اینکه چون پردازنده ات از سری K نیست و هم کارت که برنامه نویسی هه به کارت نمیاد و خرج اضافی هه
3) چقد به بنچ مارک ها نگا میکنی عایا؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در حد Toxic سافایر ، گرافیک Lightning ام اس آی هه نه گرافیک سری Gaming اش هم این مدل سافایر هم این مدل ام اس آی هم مدل Gigabyte WindForce X3 عالی ان
4) آری
5) به نظرم باید یه جاهاشو تغییر بدی مخصوصا مادربرد و رم و هارد هم که اوستا امید گفت و مهم ترین نکته هم مانیتورت هه . چون فیلم میبینی ، پیشنهاد اکید میکنم که IPS بگیر که البته حداقل 150 تومن گرونتر از این مانیتوری هه که گفتی . اگه این قطعات رو عوض میکنی ، بگو جایگزین شو بگم
6) هم که تو 5 گفته شد
7) نه نیازی نیست . بدون اورکلاک ، همین شم جوابگو هه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-05-14 انجام شده است
1.من مقایسه نکردم Toms Hardware مقایسه کرده و این سایت از معتبر ترین سایت های سخت افزاری و از نظر من درست هست امده تو یک رنج قیمت 4 تا مادربرد را مقایسه کرده حالا ممکنه یک مادربورد یک مدل خاصی باشه اما 200 تومان گرونتر باشه اما اینجوری مقایسه جالبی نیست تو خود مقایسه هم همون اولش مشخص کرده 12 فازی 3 تای دیگشون 8 فازی هستن یکیش هم 6 فازی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه مقایسه کاملا یکسانی پیدا کردی که نشان گیگابایت بهتر از ازراک عمل کرده به من NEWBIE نشون بده شاید که رستگار شوم ( اما عمرا پیدا شه ) البته کلا حساسیت خاصی ندارم اما اون دوستمون گفتن ازراک فقط ارزونتر پرفورمنس نداره می خواستم بگم تو اون رنج گیگابایت کلا بیرون تشریف داره وگرنه نه ارزاک مال بابای منه نه گیگابایت مال بابای ایشون ( البته اگه بود خوب می شد ) در مورد فناوری باز حرفتون را قبول ندارم همون قدری که لیست کنید برای ازراک هم می شه لیست کرد . در مورد دما هم فکر کنم شوخی کردی ایا ؟!
2. ها حتما یکی از این دو مدل را می گیرم بر حسب موجودی تو بازار
3. نه مقایسه نکردم چون خیلی وقت کلا تو دنیای سخت افزار نبودم هی می رم اینو چک می کنم می بینم این بهتره بعد می رم اونو چک می کنم می بینم این یکی بهتره ... این 2 تا مدل از مدل های
معمولی که 2 تا فن داره بهتره ؟ بعد کلا حالا هر کدوم را بخوام بگیرم دیگه بالای 850 که نیست ؟
4. اره حتما اگه تجربش را دارین حتما بگین چه مانیتوری بهتره یکم هم راهنمایی کنید که دقیقا چرا IPS بهتره . ایسوس که یک مدل IPS دیدم بالای 1 میلیون بود چه مدلی خوبه ؟ ( مانیتور ها بنچ مارک ندارن حیف )
کلا ممنون از نظرتون منتظر ادامه مشاورتون هستم
پ.ن : یادم رفت این جناب Intel > AMD گفتن پاور بالاتر بگیر گه همین کافی هست دیگه 200 تومان هزینه الکی نکنم ؟
آخرین ویرایش توسط dj-big در تاریخ 27-05-14 انجام شده است
SajjadKhati (27-05-14)
گلپسر من چی بگم دیگه؟
میدونم اون مقایسه کرده . منظورم اینه که 12 فازی رو با 8 فازی مقایسه نمیکنن که .
آقا نگا کن ، گفتم بسته به سری و جزئیات تو رنج قیمت عملکردشون متفاوته .
اما اگه بقیه ی جزئیات رو در نظر نگیری و به نسبت کارایی خیلی خوبی بخای ، آره . اما من تا حالا مادربرد 12 فازی رو با این قیمت ندیده بودم. به نسبت کارایی اش ارزونه
آره تقریبا تو همین رنج قیمت ان . فقط Toxic سافایر 900 تومنه. Lightning ام اس آی ملوم نیست موجود باشه یا نه . گیگا هم 850 تومنه
تو IPS نمایش رنگ ها با بهترین کیفیت ممکنه هه واسه همین بهترین گزینه واسه دیدن فیلم و عکس و بازی هه . اگه مدل 22 اینچ میخای Asus VX229H با قیمت حدودی 770 تومن و اگه 23 اینچ رو میخای مدل Asus VX239H با قیمت (طرفش نرو . الان دیدم چقد گرون شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قبلا حداکثر بود 900 تومن الان شد 945 تومن)
نه با این قطعات همین پاور هم زیاده . حتی پاور 550 هم جواب میده که تو گرین چون 550 وجود نداره ، همون 600 کافی هه . برندای دیگه هم که گرونتر ان
dj-big (27-05-14)
اوکی ممنون مانیتور را هم همین می گیریم البته امیدوارم تا 20 روز دیگه که می خوام سیستم را جمع کنم قیمت ها بیاد پایین وگرنه ssd را نمی گیرم 2 ترا وسترن بلک می گیرم که گفته شد بهتره .
فقط سوال اخر همونطور که گفتم می خوام خودم اسمبل کنم اما خیلی هم تجربه ندارم از اون طرف چون رشتم اینه خیلی برام مشکل ساز نمی شه حالا سوالم اینه غیر اینکه 4 تا کنکتور به قطعه وصل می شه از اون ور به مادربورد وصل می شه اگه نکته ای چیزی راجع به اسمبل کردن هست می شه بگین من مدنظر داشته باشم ؟
SajjadKhati (27-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks