1.من مقایسه نکردم Toms Hardware مقایسه کرده و این سایت از معتبر ترین سایت های سخت افزاری و از نظر من درست هست امده تو یک رنج قیمت 4 تا مادربرد را مقایسه کرده حالا ممکنه یک مادربورد یک مدل خاصی باشه اما 200 تومان گرونتر باشه اما اینجوری مقایسه جالبی نیست تو خود مقایسه هم همون اولش مشخص کرده 12 فازی 3 تای دیگشون 8 فازی هستن یکیش هم 6 فازی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه مقایسه کاملا یکسانی پیدا کردی که نشان گیگابایت بهتر از ازراک عمل کرده به من NEWBIE نشون بده شاید که رستگار شوم ( اما عمرا پیدا شه ) البته کلا حساسیت خاصی ندارم اما اون دوستمون گفتن ازراک فقط ارزونتر پرفورمنس نداره می خواستم بگم تو اون رنج گیگابایت کلا بیرون تشریف داره وگرنه نه ارزاک مال بابای منه نه گیگابایت مال بابای ایشون ( البته اگه بود خوب می شد ) در مورد فناوری باز حرفتون را قبول ندارم همون قدری که لیست کنید برای ازراک هم می شه لیست کرد . در مورد دما هم فکر کنم شوخی کردی ایا ؟!
2. ها حتما یکی از این دو مدل را می گیرم بر حسب موجودی تو بازار
3. نه مقایسه نکردم چون خیلی وقت کلا تو دنیای سخت افزار نبودم هی می رم اینو چک می کنم می بینم این بهتره بعد می رم اونو چک می کنم می بینم این یکی بهتره ... این 2 تا مدل از مدل های
معمولی که 2 تا فن داره بهتره ؟ بعد کلا حالا هر کدوم را بخوام بگیرم دیگه بالای 850 که نیست ؟
4. اره حتما اگه تجربش را دارین حتما بگین چه مانیتوری بهتره یکم هم راهنمایی کنید که دقیقا چرا IPS بهتره . ایسوس که یک مدل IPS دیدم بالای 1 میلیون بود چه مدلی خوبه ؟ ( مانیتور ها بنچ مارک ندارن حیف )
کلا ممنون از نظرتون منتظر ادامه مشاورتون هستم
پ.ن : یادم رفت این جناب Intel > AMD گفتن پاور بالاتر بگیر گه همین کافی هست دیگه 200 تومان هزینه الکی نکنم ؟

Bookmarks