تشکر ممنون خیلی خیلی هم ممنون
من محدوده هزینه ای که میخوام بکنم برای 12 تا 12.5 میلیون هست و قطعا همچین چیزی وجود نداره ><<هیچ فروشگاهی جنس با قیمت مفت به شما نخواهد داد!>><
و این که احتمالا تو اردیبهشت اقدام به خرید میکنم یه سیستم که تا کارشناسی ارشد برام کار کنه من خودم دارم IT میخونم و ترم 2 هستم!!!(البته این سیستم بیشتر از 4 سال کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و جدای از توجه شوما من تا حدودی تو خرید قطعات شک دارم مثلا توCPU Cooler نمیدونم کدوم مدل رو کیسم ساپورت میکنه H110 یا H80iیا در مورد موجودی رم Gskill با باس 2933
یا در مورد توان پاورم
یا در مورد کیسم که جریان هوا رو خوب منتقل میکنه یا نه؟؟؟
یا در مورد موس و کیبرد که میخوام وایرلس باشه گیمینگ نباشه و تا حدود 200 تا 300 میخوام هزینه کنم
یا در مورد وب کم 1080p و هدست وایرلس چون مدل خاصی ندیدم و سایت لاجیتک هم ف*ل*ت*ر بود و چون فیلتر شکن نداشتم نتونستم ببینم
برا همین هم تاپیک زدم که هم مشورت بگیرم و اگه هم مشکلی داره بدونم که اصلاح کنم!!!
دوباره تشکر از توجهتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks