مادربرد انتخابی مناسبه GIGABYTE H97-Gaming 3
در مورد رم بله این رم این قابلیت رو دارد .
در مورد کیس و پاور هم قطعات مناسب هست .
در مورد کیس مدل sw رو بگیرید
سلام قصد جمع کردن یک کیس رو دارم.بودجه در حدود 1800000 . هارد و رایتر رو از سیستم قبلی برداشتم چون 2 ماه پیش خریدمشون.بدلیل محدودیت بودجه یک رم چهار در نظر گرفتم و بعدا یه رم چهار دیگه هم بندازم.
CPU: INTEL core i5 4590
MB:GIGABYTE H97-Gaming 3
RAM:Kingston HyperX FURY 4GB 1866Mhz DDR3
در یکی از پستها دوستی فرکانس 1866 رو برای این مادر بورد که 1600 رو پشتیبانی میکنه پیشنهاد کرده بود براین اساس که پایه 1600 و اورکلاک اتوماتیک تا 1866 داره.یعنی رم 1600 فرکانس پایین تر داره و بصورت اتو تا 1600 میرسه.پیشنهاد دوستان چیه؟
POWER:Green 600A-HP Power Supply Unit
CASE : DEEP COOL TESSERACT
پاور رو برای این 600 وات انتخاب کردم چون در اینده قصد دارم یک کارت گرافیک اضافه کنم
VGA GIGABYTE GTX 660 Ti TOC WF2X OC 2GB GDDR5:
|
مادربرد انتخابی مناسبه GIGABYTE H97-Gaming 3
در مورد رم بله این رم این قابلیت رو دارد .
در مورد کیس و پاور هم قطعات مناسب هست .
در مورد کیس مدل sw رو بگیرید
alone1989 (29-07-14)
توصیه می کنم بهتون کیس از برند گرین خریداری کنید.
همچنین پردازنده رو ترجیحاً به 4670 تغییر بدید.
اون کارت انتخابی شما هم از نسل قدیمه. پیشنهاد می کنم از نسل جدید کارت گرافیک ها، خریداری کنید.
بنده Sapphire R9 270X Toxic 2GB GDDR5 With Boost رو توصیه می کنم بهتون.
سیستم پیشنهادی:
ASRock Fatal1ty H97 Killer -Intel Core i5-4670 -
Kingston HyperX Fury 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL10 -*Green GP550A-ZS | *80Plus Bronze -
Green X1 Basic Gaming -
alone1989 (29-07-14)
کاربریتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone1989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alone1989 (29-07-14)
تفاوت ازراک با گیگابایت چیه من هیچ شناختی از این برند ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس گرین ایکس 1 رو دوستم داشت اصلا پیشنهاد نمیکنه
http://gpuboss.com/gpus/Sapphire-Rad...rce-GTX-660-Ti
آخرین ویرایش توسط alone1989 در تاریخ 29-07-14 انجام شده است
بیشتر بازی با مانیتور 20 اینچ میخوام تا چند سال بازی ها رو ساپورت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط alone1989 در تاریخ 29-07-14 انجام شده است
|
من تا به حال چند تا از این کیس دیپ کول بستم و مشتری راضی بوده . در مورد مادربرد پیشنهادم همین مدل گیگابایت هست هم کیفیت مطلوبی دارد و هم گارانتی به مراتب بهتری
alone1989 (29-07-14)
دوستان کسی پیشنهادی در مورد گرافیک نداره حدود 850000. NVIDIA تو اولویت و اگه AMD پیشنهاد میدین با ذکر دلیل
اگر همه قرار بود مثل شما فکر کنن، شرکت گرین تا کنون ورشکست شده بود و این کیس به لحاظ فنی، جزو بهترین کیس های رده پایین موجود در بازار هست با قیمت عالی و گارانتی عالی تر و به مراتب بهتر از برند دیپ کول درجه 2-3 بازار هست! بسیار هم محبوب و پرفروشه و اظهار نظر دوست شما، یک دیدگاه شخصی هست که صرفاً به نظرم به خودشون مرتبطه. به نظرم این دیدگاه غیرحرفه ای هست یکی از برند یا مدل قطعه ای خوشش نیاد بیاد بگه فلان و وسار هست، فلان قطعه آشغاله و به درد نمی خوره و ... درست نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone1989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کارت گرافیک هم 270X دارای نسل جدید به لحاظ تکنولوژی سخت افزار یا به قول آقا سجاد مجهز به منتل هست که رقیب بسیار سرسختی برای GTX 660 Ti دو سال پیش هست!
MSI R9 270X Gaming 2 GB Review | techPowerUp
http://www.anandtech.com/show/7503/t...eat-asus-his/9
ضمناً رم 8 گیگ پیشنهاد شده که خیلی خیلی برتر از کارت انتخابی شماست و همچنین موجب تسریع عملکرد و بهبود سرعت سیستم شما بخصوص در گیمینگ های حرفه ای خواهد شد.
alone1989 (29-07-14)
با این بودجه پیشنهادم . خرید gigabyte r9270x-oc هست . با توجه به بنچمارک ها و عملکرد نزدیک به geforce 760 و خنک کننده بسیار خوبش . همچنین تایید سایتهایی که بررسیش کردند و پشتیبانی منتلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone1989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alone1989 (29-07-14), Reza Eshraghi (29-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks