evga برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
evga برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (05-01-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام سعید جان بت پبشنهاد نمی کنم EVGA SLI رو اگه می خوای هزینه کنی EVGA p55 CLASSIFIED رو بگیر فکر کنم به صرفه تر باشه برات
ضمن اینکه بهتر هست رم رو اندکی تامل کنی حداقل تا چند هفته دیگه شاید به نفعت باشه
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
http://hwbot.org/hardware/chipset/p55
در این لینک بالا میتونی به لیست مادربردهای این چیپ توجه کنی ولی نکته ای هم هست که این لیست و مدالهایی که گرفتند دلیل محکمی برای انتخاب نیست باید دقت کنی به تستهایی که مادربردهایی برتر گرفتند نگاه کنی تا بدونی که توی تست در شرایطی که مساوی بوده باشه کدوم برد بهتر عملکرد داشته
من از بین این لیست این 3 مدل رو انتخاب میکنم:
Asus Maximus 3 Formula
Evga P55 Classified 200
MSI P55-GD80
موفق باشید
Going To Change New HardWare Soon
HWBOT SSA Member
خیلی متشکرم .
انتخاب من Evga P55 Classified 200 هست.
کسی می دونه وارد کنندش کیه یا قیمتش چنده؟
کاربر شهرسختافزار
فقط با اجازه دوستان بنده اينو متذکر بشم که مادربوردي که مي گيريد حتما دقت کنيد چيپش Intel P55A باشه که USB3 و Sata III رو ساپورت کنه که تا مدتي نخواين آپگريدش کنيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Evga P55 Classified 200
به تک دیتا زنگ بزن معمولا اون EVGA میاره . کولینگ سیس هم گاهی میاره .
aadam (22-01-10), PUMAOC (06-01-10), reza76622201 (06-01-10)
|
|
HWBOT SSA Member
سلام
این مین هیچ جا نیست و هیچ کسم نداره . فقط اگه سفرش بدم برام وارد می کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونفقط با اجازه دوستان بنده اينو متذکر بشم که مادربوردي که مي گيريد حتما دقت کنيد چيپش Intel P55A باشه که USB3 و Sata III رو ساپورت کنه که تا مدتي نخواين آپگريدش کنيد.
این چیپ جدیده یا منظورتون مدل های 333 گیگاست؟
اما فکر کنم USB3 و SATA3 رو با چیپست کمکی شرکت میکرون و NEC به مین ها اضافه می کنن.
البته برام مهم نیست این رابطو داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میمونه انتخاب بعدیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA SLi-FTW 200
مکسیموس و GD80
فکر کنم 10 تا 15 روزه واست بیارن .
PUMAOC (06-01-10)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم شرکت
مطمئن نیستم بتونم صبر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخابای بعدی خوب نیستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با محمد علی جگواریان پور:دی صحبت کردم ان شا ا..و برامون از اون ور آب های نیلگون خلیج همیشه فارس
سفارش می دن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
طبق رای زنی هایی که با آقا نیمای گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داشتم به احتمال زیاد به سمت پلتفورم x58 مسافرت به عمل بیارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم مورد نظر x58 :
EVGA classefild x58
cpu:i7 960
ram:یه لنگش تو هواست اما 3x1gb kinston hyper X 2000 cl8
سیستم p55 :
EVGA classefild p55 200
cpu:i7 860
ram:این هم هنوزشه :دی اما 2x2Gb Gskill ECO 1600 cl7 1.35v
اصله کاری یادم رفت:
لطفا نظرتون رو دربارش بگید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 07-01-10 انجام شده است
reza76622201 (16-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks