دوستان سلام مجدد
ببخشید که باز مزاحم میشم.
برای سیستم htpc انتخابهای زیادی رو مد نظر داشتم.
منتها تصمیم گرفتم محدودش کنم به سیستم های زیر.
اول از همه کیس هستش که چیزی میخوام که بشه جلوی میز تی وی گذاشت. یعنی شبیه کیس روتین نباشه.
من به مدل های زیر رسیدم.
Green Phoenix
Green phoenix Case
متاسفانه گویا دیگه موجود نیست.
ممنون میشم از دوستان اگه جایی رو میشناسه که اینو داره بهم معرفی کنه.
و مدل دیگه
Green Tenuous
Green tenuous Case
که پاور مخصوص به خودشو داره.
Green GP330S Power
این از کیس و پاور
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینجوری بورد هم محدود میشم به mini itx یا micro atx که البته mini itx تو اولویت هستش.
باندل board و cpu هم رسیدم به اینا.
1-
amd a10 7850k
asrock fm2a88x itx plus
2-
intel i3
بورد با کمترین قیمت
3-
intel g
بورد با کمترین قیمت
البته امید عزیز هم یه سیستم لطف کردن پیشنهاد دادن که من امروز دیدمش.
یه نکته دیگه در مورد بورد هم اینه که میخوام حدالامکان خروجی اپتیک هم داشته باشه.
کیفیت صدای خروجی از hdmi هم برام خیلی مهمه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
رم 8 گیگ میخوام وردارم که adta رو 260 بهم قیمت دادن. 1600 هرتز
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد هم یدونه ssd 120 adata sx900 دارم که همونو میخوام استفاده کنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارت گرافیک هم چیز جداگانه نمیخوام ببندم و همون کارت cpu میخوام فقط باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه میخوام دور و بر 1000 تومن باشه . حالا یکمی هم بیشتر شد مهم نیست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
مورد استفاده هم تماشای فیلم بلو ری 1080p با تمامی کدکها و صدای dolby و dts و همینطور پخش کلیپهای 4k
------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز تو سایت شما ecs liva رو هم دیدم . نمیدونم برای هدف من مناسب هستش یا نه ؟
ممنون میشم اگه یبار دیگه لطف کنین و سیستم پیشنهاد بدین وسیستمهای منو هم مد نظر داشته باشین.
خیلی خیلی ممنونم بابت وقتیکه میزارین.
سپاس

Bookmarks