Aliover (08-07-13), alksdj (08-07-13), life24 (08-07-13), pedram_khan (25-01-14), RasoolsysteM (08-07-13)
سلام علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aliover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سری هاردها بخصوص هارد شما ( گرین 500 ) باید به یک شکلی بیکار نشه
حالا ممکنه رم سیستم کم باشه و هارد دائم به کار باشه یا اینکه مثلا شما سیستمتون را روی دانلود بگذارید
البته بنده با دوستان دیگه هم صحبت داشتم که فرمودند هاردشون برای مدت زیادی کار کرده و مشکلی نداشتند
خوب بیائید ارجاع کنیم به خود سایت وسترن دیجیتال
Recommended use. WD Green hard drives are tested and recommended for use in PCs as secondary storage, external enclosures and other applications that require cool and quiet operation.*
حالا در مورد وسترن بلک
WD Black hard drives are tested and recommended for use in PCs, high-performance workstations and notebook computers.*
Aliover (08-07-13), alksdj (08-07-13), life24 (08-07-13), pedram_khan (25-01-14), RasoolsysteM (08-07-13)
من تا حداکثر یه سال از این هارد استفاده می کنم توی این مدت اگه خراب شد می برم گارانتی اونجا به جاش بلک می گیرم ولی اگه پس از یک سال خراب نشد خودم میذارمش کنار و به جاش یه SSD با ظرفیت بالا(مثلا 512 گیگ) می خرم.دلیل این که خرید SSD رو عقب میندازم اینه که قیمت SSD ها همیشه رو به کاهش بوده و هست و اگه یک سال دیگه چنین SSD ای بگیرم برام ارزون تر درمیاد تا الآن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اتفاقا نمایندگی Green هم رفتم ولی همه جوری از Green بد میگفتن که من ترسیدم Green بگیرم!تقصیر خودمه تا من باشم به حرف فروشنده اعتماد نکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تکنولوژی های جدید چی هستن؟ واجبه که پاورو عوض کنم؟
مگه به جز انتخاب هارد و پاور توی انتخاب بقیه ی قطعات هم اشتباه کردم؟! شما راحت باشین هر چی که هست بگین من تحمل شنیدنشو دارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliover (08-07-13)
متاسفانه به دلیل اینکه سود فروش پاورهای گرین بسیار کمه فروشنده ها از این برند بد میگندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم فروشنده هستم و دستم تو کاره یدونه پاور گرین بین پانصد تومن ( 5000 ریال ) تا ماکزیمم 5 هزار تومان (های اند) برای فروشنده سود داره
ولی این پاوری که شما گرفتین لااقل 100-150 هزار تومان برای فروشنده سود داشته
شما حاضر نیستید 20-30 تومن روی یک هارد ضرر بدید پاورتون رو که 200 تومن هم ازتون نمیخرند بهتره در موردش صحبت نکنیم
بقیه قطعاتتون انشا ا... خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارکتون باشه فناش براتون بچرخه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : متاسفانه در بازار کامپیوتر تخصص بسیار کمه و معدود فروشندگانی هستند که اطلاعات لازم در مورد قطعات را داشته باشند
Aliover (08-07-13), life24 (08-07-13), mahdi1995 (08-07-13), pedram_khan (25-01-14)
20-30 تومن پولی نیست ولی مسئله این جاست که اگه من هارد بلک هم بگیرم بازم یه سال دیگه می ذارمش کنار و SSD می گیرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس دیگه چه کاریه برم اینو عوض کنم(دیگه حوصله ندارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی در مورد نگهداری قطعات میشه یه توضیحی بدین.من سیستم قبلیمو هیچ کاری نمی کردم جز این که سالی 1 بار داخلشو گرد گیری می کردم(اونم با سشوار و جاروبرقیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولی این قطعات جدید انگار فرق می کنن باید خمیر سیلیکنی و از این جور چرت و پرتا بهشون بزنیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا یه توضیحی در مورد نگه داری سیستم بدین ممنون میشم
Aliover (08-07-13)
|
|
اگر محیطتون خیلی خاک داره مثل گذشته چند ماه یک مرتبه خاک گیری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر فابریک معمولا عمر چند ساله داره و نیاز به تعویض نیست
تا موقعی که هیت سینک را باز نکردید نیاز به تعویض خمیر نیست ( توصیه میکنم هیت سینک را حتی برای تمیز کردن باز نکنید و از بیرون اگر لازم بود خاک گیری بفرمائید )
در مورد هارد هم که توضیح و مثال زدم باز هر جور خدوتون میدونید
Aliover (08-07-13), life24 (08-07-13), mahdi1995 (08-07-13), pedram_khan (25-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks