DOOM999 (18-12-17)
تاپیک بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peyman.nn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (18-12-17)
کاربر شهرسختافزار
اومده بودم واسه مرخصی میاندوره آموزشی
آخر آذر تمومه و اونموقع سیستم رو میبندم
با توجه به نظر دوستان بهتره این کارت گرافیک روتهیه کنم و از خر شیطون بیام پایین
کارت گرافیک MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8GB Graphics Card
انشاالله اگه تا اونموقع ارزون تر شه پردازنده نسل 8 فکر کنم بتونم زیر 8 تومن سیستم رو ببندم
برای رزولیشن full hd کارت 1080 کاملا مناسبه . با آخرین درجه تنظیماتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aghasinaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
اینم از سیستم نهایی من پس از مشورت با شما :
CPU Intel Core i7-8700K 3.7GHz LGA 1151 Coffee Lake
MSI Z370 TOMAHAWK LGA 1151 Motherboard
RAM G.SKILL RipjawsV DDR4 16GB (8GB x 2) 3000MHz CL15 Dual Channel Ram
MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8GB Graphics Card
Green GP700B HP Plus Power Supply
حافظه SSD اینترنال SAMSUNG 850 Evo 250GB Internal SSD Drive
Speed Racer (18-12-17)
|
|
بله سیستم بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aghasinaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک کولر نوتوس ۴۰۰ هم تهیه کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aghasinaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سیستم فوق عالی
فقط اگه بودجه داشتی ssd رو 960 Evo می گرفتی سیستم تکمیل می شد
کاربر شهرسختافزار
صد تومن فرقشه میشه خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مگه چقدر فرق میکنه کاراییش ؟
کلا خیلی پیشنهاد نمیکنم .حرارت این M2 NVME ها بالاست . به شخصه برای کاربرهایی که نیاز به سرعت خیلی بالا ندارن همون SSD های ساتا 850 PRO پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aghasinaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aghasinaa (19-12-17)
من تفاوت شون رو گذاشتم شما مقایسه کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aghasinaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung 850 Evo 250GB (SATA 3)
Sequential Read Speed: Up to 540 MB/s
Sequential Write Speed: Up to 520 MB/s
RANDOM READ (4KB, QD32): Up to 97,000 IOPS
RANDOM WRITE (4KB, QD32): Up to 88,000 IOPS
RANDOM READ (4KB, QD1): Up to 10,000 IOPS
RANDOM WRITE (4KB, QD1): Up to 40,000 IOPS
Samsung 960 Evo 250GB (M.2 NVMe)
Sequential Read Speed: Max 3,200 MB/sec
Sequential Write Speed: Max 1,900 MB/sec
RANDOM READ (4KB, QD32): Up to 330,000 IOPS
RANDOM WRITE (4KB, QD32): Up to 300,000 IOPS
RANDOM READ (4KB, QD1): Up to 14,000 IOPS
RANDOM WRITE (4KB, QD1): Up to 50,000 IOPS
Sequential Read : خواندن ترتیبی
RANDOM : تصادفی
اینکه iops و NVMe و ... چیست اگه تو گوگل سرچ کنی مطالب زیادی دربارش نوشته شده
به بیان ساده سرعت 960 حداقل 3 برابر 850 هست
برای دفع حرارت ssd های m.2 مادربردی که از msi می گیری باید ویژگی m.2 shield داشته باشه تا حرارت ssd رو دفع کنه (m.2 shield رو توی گوگل سرچ کن)
aghasinaa (19-12-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks