کاربر شهرسختافزار
بله حذف شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم پیشنهادی من تفاوتی با لینکی که دادی نداره . فقط باید مبلغی اضافه و ناحق به این شرکت به اسم کانفیگ بده
ما اینجائیم که کاربران هزینه سنگین متحمل نشوند .علاوه تبلیغ شدن یک مسئله دیگه هم داره . این زیر سوال بردن کانفیگ شهر سخت افزار هست که قویترین مرجع سخت افزار هست چه سایت و چه انجمن
|
|
کاربر شهرسختافزار
من از شما و تیم شهر سخت افزار عذر خواهی میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احساس کردم ایشون قصد دارند سریع سیستم رو جمع کنند دیدم سیستم شما تفاوتی با اون کانفیگ نداره لینک گذاشتم...
پوزش
نه مهم نیست گرامی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما. درسته. همون کانفیگ از شرکت دیگر حدودا یک میلیون اختلاف قیمت داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطور شرکت ها به چند نفر از گرافیست ها مبلغی میدن و از اسمشون استفاده میکنند و بعد بابت هر سیستم مبلغ قابل توجهی از مشتریان میگیرند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks