ممنون از عزیزان بابت راهنمایی.
این سیستم با کاهش رم یا قطعه دیگری چطوره؟ (با توجه به بودجه بنده- چون حدود 8400 پیش فاکتور صادر شده)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از عزیزان بابت راهنمایی.
این سیستم با کاهش رم یا قطعه دیگری چطوره؟ (با توجه به بودجه بنده- چون حدود 8400 پیش فاکتور صادر شده)
|
|
سیستم خوبیه ولی از بودجت بالاترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (10-03-17), SajjadKhati (11-03-17), Soa (10-03-17)
کاربر شهرسختافزار
بله متاسفانه. اما خب اگر بدونم هماهنگی خوبی داره و کارایی لازم رو داره صبر میکنم یکم بودجه ام افزایش پیدا کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از فروشندگان گفتند این سیستم بیشتر برای گیم هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این بود که دودل شدم و گفتم شاید کانفیگ بهتری پیدا بشه.
خیر با توجه به بودجه شما همون سیستم 7700k مناسبه . پلتفرم x99 از بودجه شما بالا میزنه توصیه نمیکنم . صد در صد 7700k جوابگوی شما هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته صبر کنید میتونی روی پردازنده 1800 رایزن هم حساب کنی .
من یک سیستم x99 برات لیست میکنم با قیمت مناسبتر تا چند دقیقه دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu 6800k
main MSI X99A RAIDER
ram
4 ماجول رم زیر
Kingston HyperX FURY 8GB 2400Mhz CL15 DDR4
بقیه قطعات هم با سیستم قبلی یکی هست . فکر میکنم با این بودجت میرسه
کاربر شهرسختافزار
ممنون عزیز. خیلی عالیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بشه همین هفته جمعش می کنم. شیرینی شما هم محفوظه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز سوالی داشتید بپرسید .
مادربردی که نوشتم حدود 1 تومنه . نسبت به بردی که تو لیست بود حدود 1 تومن اختلاف داره
رم هم باس 2400 و cl15 هم قیمتش مناسبتره هم تفاوت کارایی من ندیدم
ما بقی قطعات هم مشکلی ندارند .
DOOM999 (10-03-17), Iverson (10-03-17), SajjadKhati (11-03-17), Soa (10-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks