نوع کاربری و سقف بودجه رو اعلام کنید لطفاً
با سلام خدمت دوستان
من یک سیستمی می خوام که مشخصاتش رو در زیر نوشتم، چند تا سوال داشتم لطفا اگه میشه راهنمایی بفرمائید:
1. قطعات انتخابیم با هم مچ هستن؟ بعد سر هم کردن مشکلی پیش نیاد؟ یا کارایی شون پایین نیاد؟
2.میشه در حدود قیمت همین ها قطعات بهتری رو خرید؟ یا این قطعات یعنی مارکشون خوبن؟
3. این سیستم یکم گرون در میاد حدود 7 ملیون من اهل گیم بازی کردن نیستم تا چه حد میشه این سیستم رو ارزون تر کرد که زیاد تو کیفیتش تأثیری نداشته باشه؟
http://s6.uplod.ir/i/00465/fo87u8o6trgu.png
|
نوع کاربری و سقف بودجه رو اعلام کنید لطفاً
SNX (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
ببینید این سیستم 7 ملیون در میاد( بدون مانیتور و درایو نوری، چون دارمشون) هر چقدر از این ارزون تر در بیاد به قولی فبها چیزی بین 4-7 ملیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع کاربری: برای تخصص خاصی نمی خوام، نه برای گیمری حرفه ای می خوام و نه طراحی و انیمیشن و غیره کار می کنم فقط از روی یه تجربه می خوام تا جایی که امکان داره سیستم خوبی باشه (شما فرض کنید سیستم خانگی عمومی)
سال 2003 سیستم فعلیم رو جمع کردم حدود 800 هزار تومن شد که با پول الان حدود 4-5 ملیون میشه، سی پی یو رو آخرین ورژن موجود در بازار برداشتم، روی بورد و کارت گرافیک فروشنده گفتن میخوای چیکار!؟ مگه میخوای سرور جمع کنی!! منم به حرفش گوش دادم ولی دو سال بعدش کل کابل کشی سیستما ساتا شد! اگه من یه مدل بالاتر از بورد خودم برداشته بودم که فقط 70 هزار تومن فرق داشت می تونستم قطعاتم رو ارتقاء بدم. کارت گرافیکیم هم دو سال بعد کلا تعطیل شد!
الانم که کار می کنه از صدقه سری سی پی یو و بوردش هست. برا همین گفتم.
- - - Updated - - -
بودجه 4-7 ملیون هر چقدر به 4 ملیون نزدیک باشه همون قدر بهتر ( بدون مانیتور و درایو نوری)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا از لیست زیاد سر در نمیارم همون عکسی که گذاشتم حالا شما میشه بفرمائید اشکالاتش کجا هست؟
آخرین ویرایش توسط SNX در تاریخ 22-11-14 انجام شده است
SNX (22-11-14)
Intel Core i7-5820K 1.300
main Gigabyte GA-X99-UD4 1.030
ram 16GB g.skill ddr4 2499 cl15 1.250
vga gigabyte 970gtx gaming 1 1.760t
ssd 128gb plextor 330t
hdd 2tb seagate 270t
power green 750-oc 440t
case green x4 290t
cpu cooling Noctua NH-U9B SE2 200t
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لطف کنید و بگید الان با قیمت 4 تومن چه سیستمی میشه جمع کرد؟ بدون مانیتور و درایو نوری
اصلا سیستم پیشنهادی شما چی هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون داداش
کارت گرافیک و رم خیلی گرون در میاد، قیمت رم رو درست نوشتید؟
کارت گرافیک و رم با هم میشن = سه ملیون و صد ! تا چه حد می تونم اینا رو پایین تر بردارم؟ یعنی توصیه شما تا چه حد هست که بعدا مشکلی پیش نیاد؟
یه سوال هم در مورد نحوه خرید داشتم
100 درصدش نقدی هست؟
اگه با پیک بگیرم سیستم رو سر هم می کنید و می فرستید؟ چون من سی پیو های جدید رو سر هم نکردم مخصوصا که رادیات هم دارن. سیستم سر هم بشه پست میاره؟ یا باید خودم بیام؟
من فروشنده نیستم . من فقط پیشنهاد دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SNX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به نوع کاربری که فرمودید هیچ نیازی به هزینه اضافی برای خرید سوکت 2011 و مادربرد X99 ندارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SNX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم زیر از سوکت 1150 با هزینه خیلی کمتر و کارایی بالا پیشنهاد میشه:
Intel Core i7 4790 / 990
Gigabyte GA-H97-D3H / 400
Kingston HyperX Fury 2x4GB=8GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
Western Digital Caviar Blue 1TB / 180
A-Data Premier Pro SP900 M.2 2280 128GB / 340
Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB / 1,270
Corsair VS650 / 240
Green X1 Basic Gaming / 140
جمعاً به قیمت 3،840
AMD>INTEL (22-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks