ببینید این سیستم 7 ملیون در میاد( بدون مانیتور و درایو نوری، چون دارمشون) هر چقدر از این ارزون تر در بیاد به قولی فبها چیزی بین 4-7 ملیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع کاربری: برای تخصص خاصی نمی خوام، نه برای گیمری حرفه ای می خوام و نه طراحی و انیمیشن و غیره کار می کنم فقط از روی یه تجربه می خوام تا جایی که امکان داره سیستم خوبی باشه (شما فرض کنید سیستم خانگی عمومی)
سال 2003 سیستم فعلیم رو جمع کردم حدود 800 هزار تومن شد که با پول الان حدود 4-5 ملیون میشه، سی پی یو رو آخرین ورژن موجود در بازار برداشتم، روی بورد و کارت گرافیک فروشنده گفتن میخوای چیکار!؟ مگه میخوای سرور جمع کنی!! منم به حرفش گوش دادم ولی دو سال بعدش کل کابل کشی سیستما ساتا شد! اگه من یه مدل بالاتر از بورد خودم برداشته بودم که فقط 70 هزار تومن فرق داشت می تونستم قطعاتم رو ارتقاء بدم. کارت گرافیکیم هم دو سال بعد کلا تعطیل شد!
الانم که کار می کنه از صدقه سری سی پی یو و بوردش هست. برا همین گفتم.
- - - Updated - - -
بودجه 4-7 ملیون هر چقدر به 4 ملیون نزدیک باشه همون قدر بهتر ( بدون مانیتور و درایو نوری)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا از لیست زیاد سر در نمیارم همون عکسی که گذاشتم حالا شما میشه بفرمائید اشکالاتش کجا هست؟

Bookmarks