شما اول بايد نياز كاربريتون رو بگيد تا بتونيم بهتر كمكتون كنيم
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه سیستم میخوام که خودم یه چیزاییش رو انتخاب کردم اول میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ سیستمش خوبه یا نه؟ اگه خوبه تا چد حد خوبه؟ بعدم مادربورد کدوم بهتره؟ کیس هم میخوام هم خیلی شیک باشه هم خوب! کیس چی بردارم؟ اگه سیستمی هم که قیمتش حدودا مثل همین بشه و از این بهتره بگید اون رو بخرم! این سیستم فکر کنم چیزی حدود 5 میلیون بشه! لطفا کمک کنید چون عجله دارم.
اینم مشخصات سیستم
CORSAIR - 2*4GB - 2000 Ram
Intel Core i7-3820 Sandy Bridge-E 3.6GHz Cpu
XFX - ATI RADEON HD 7850 - 2GB - DDR5 یا Gerafik ASUS - GeForce ENGTX560 Ti
GREEN - GP480A-EU power
ASUS - P8H77-V LE MB
CREATIVE - Audigy 4 kart seda
Thermaltake VL1000
GREEN - X-9 GREEN - X-3
27" 750 Series LED 3D Monitor S27A750D
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما اول بايد نياز كاربريتون رو بگيد تا بتونيم بهتر كمكتون كنيم
kingsped (22-06-13)
کاربر شهرسختافزار
شما فکر کن یه سیستم همه کاره میخوام که تا چند سال دیگه نیاز به تعویض نداشته باشه! البته الان بازی واسم مهمتره! بعدم یه سوال! بهترین مانیتور سه بعدی چیه؟ یهنی هم عمق رو خوب نشون بده هم چشم رو اذیت نکنه؟ PASSIVE بهتر از ACTIVE هست؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidpm71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده انتخاب شده سوکت 2011 است و به مادربرد h77 نمیخوره ( مادربرد باید x79 باشه )
اگر مادربرد را x79 گرفتید خیلی بهتره که 4 عدد رم روی آن نصب کنید
سرعت رم تقریبا توی هیچ کاری اهمیت محسوسی نداره رم معمولی 1333 یا 1600 تهیه کنید و هزینه مازاد را برای گرافیک و پاور هزینه کنید
برای انتخاب کیس خودتون باید شخصا به بازار مراجعه کنید و اون کیسی که بنظرتون زیباست خرید بفرمائید
پیشنهاد من برای قطعات اصلی با حدود بودجه شما
asrock z77 pro3 ~340
i7-3770k ~1200
2*2gb 1333 ~130
amd 7950 ~1300
power 650 green ~280
در مورد مانیتور هم پیشنهادم پسیو هستش چون اکتیو چشمها را به شدت آزار میده ( خودم 2342 lg دارم خوبه )
کاربر شهرسختافزار
مرسی از گرافیکه خیلی خوشم اومد! و خوشحالم که قبل از خرید یه cpu بهتر با همون قیمت بهم معرفی کردید! فقط یه کم در مورد رم شک دارم! یعنی واقعا 4 گیگ کفایت میکنه؟ و در مورد مانیتورتون!!! اول که خواستم ببینم از تکنولوژی سه بعدیش راضی هستین؟ واقعا سه بعدیه یا مثل بعضی از این تلویزیونا فقط اسمش سه بعدیه؟ حالا من یه مانیتور بزرگتر میخوام که پسیو باشه البته اگه واقعا بهتره چون من خیلی خیلی زیاد فیلم میبینم و بزرگی مانیتور خیلی واسم مهمه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در آخر نظرتون درباره سیستمی که خودتون پیشنهاد دادین چیه؟ به نظرتون خوبه یا عالیه؟ ارزش بیشتر خرج کردن رو داره یا همین سیستم هم جوابگو هست؟
آخرین ویرایش توسط vahidpm71 در تاریخ 08-05-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آقا نبود کسی راهنمایی کنه؟ خیلی عجله دارم؟ همین سیستم که آقا نیما گفتن خوبه؟ مانیتور با توجه به توضیحات پست قبل چی بگیرم؟
|
|
HWBOT SSA Member
آره خوبه ولی تا سقف 5 تومن خیلی جا داره.
اگر 2700k انتخاب کنید خنک تره توی اورکلاک 7/24 ولی اگر کلا اور نمی کنید 3770 معمولی مناسبه. 2 تا رم 4 گیگ باس 1600 کینگ استون هم انتخاب خوبی می تونه باشه. یعنی سر جم 8 گیگ ولی قول بهت می دم بیشتر 4.5 گیگشو استفاده نمی کنی. ولی خوبه داشته باشی.
مادربرد هم چون چینش چند کارته مد نظرت نیست خوبه ولی دنبال مارک و برند هستی MSI توی این رنج Z77 مدل GD43 رو داره.
پاور خوبه گرافیک هم قدرت منده ولی من سرمایه گزاری روی کارت های جیفورس رو می پسندم. مثل 670 یا 660ti یا حتی 580
ولی 7950 هم خوبه.
پاور هم برای تک کارته همین مقدار کافی هست
برای سیستم گیمینگ رم 4 بنظرم کاملا کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidpm71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تلوزیون بزرگ پسیو بگیرید گوستینگ خیلی کمتری داره
هر چی بزرگتر و دورتر بهتر
بقیه سئوالها را هم که سعید جان جواب دادند
باز اگر سئوالی بود بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
مرسی از راهنمایی هاتون! ولی من هر چی میگردم نمی تونم یه مانیتور خوب پیدا کنم که پسیو باشه! اگه میشه یه مدل بهم معرفی کنید! بعدم من قانع نشدم! پسیو واقعا سه بعدیه؟ یعنی منظورم اینه عمق تصویر دقیقا مشخصه! چون یه بار تلویزیون سه بعدی امتحان کردم افتضاح بود! اصلا سه بعدی نبود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مونیتور یا تلویزیون ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidpm71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی جمهوری به دنبال تلوزیونهای سه بعدی lg بگردید حتما پیدا میکنید
همونجا هم میتونید تست کنید اگر مورد پسندتون بود خرید بفرمائید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks