اولا به حرف این دوتا در مورد پاور گوش ندین و همان پاور 330 گرین 27 هزار تومان اون رو بندازین پاور 10 - 12 تومانی که من نیدیم فکرکنم چون عصبی می شم سمتش نمی رم اما دیگه پاور های که برندی هم ندارند دیگه فکر کنم 17 - 18 هزار تومان باز خوبه اینجا یکی از ما ترسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای دی وی دی رایتر هم من که سامسونگ خریده بود 23 هزار تومان 1 سال چند ماه پیش خیلی زود خراب شد گارانتی تعویض داشت اما تنبلی کردم نبردم چون برای سیستم خودم بود چند وقت پیش برای یه LCD رفته بودم سام سرویس خیلی از انها رو اورده بودن برای تعویض یعنی تو 30 دیقه که من اونجا بودم شاید حدود 10 - 15 تایی اوردن حالا شاید جدید که گرون شده کیفیتش هم بهتره شده باشه 100 در 100 هم همینه برندی مثل سامسونگ اگر هم با همچین مشکلی مواجه بشه زود بر طرف میکنه اما همان موقع که من خریدم قیمتش 7 -8 هزار تومان از همه برند ها ارزان تر بود و 1 سال گارنتی تعویضش منو به شک انداخت حالا با اینکه فکر کنم دیگه همچین مشکلی نباشه ولی شما روزه شک دار نگیر لیتون هم ارزان هم بد نیست منم که خودم همیشه پایونیر با گارانتی سریر می گیرم 30 تا 31 هزار تومان خیلی هم خوبه حداقل برای من.

Bookmarks