amd رسما جلوی اینتل کم آورده برای همین خودش اومده پردازنده هاشو آورکلاک کرده و به اسم پردازنده جدید به بازار داده

به همین خاطر پردازنده های جدید مصرف بالائی دارند ، خیلی داغ هستند و اگر دماشون بالا بره به دلیل پروتکشنهائی که داخلش داره بازدهشون بسیار پائین میاد

به همین دلیل در منطقه ای مانند ایران خرید این پردازنده ها برای کاربری شما توصیه نمیشود

با اینکه خودم فن amd هستم ولی متاسفانه تفاوت زیاده و توصیم پردازنده اینتله

خوب اگر هارد دارید که مشکل حله

850 تومان اون قطعاتیه که بالا لیست کردم

یدونه 4770 معمولی هم میگیرید به 920

حالا یک مادربرد خوب میخواهی و اگر بودجت اجازه بده یک فن

اگر تا اینجا اوکیه بریم در مورد مادربرد صحبت کنیم

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

هر چی فکر میکنم مناسبت پیشنهادتون را با این تاپیک نمیفهمم

فکر میکنم اشتباها این پست را توی این تاپیک زدید ( به جز این هیچ فکر دیگه ای به مغزم نمیرسه )
تصمیم نهاییمو گرفتم.همین intel باشه.هارد رو که دارم.ssd هم فعلا نمیزارم.فکر کنم اینجوزی دستتون بازتر بشه.ببخشید هی نظرم عوض شد.دیگه غیر این تغییری نمی کنه.