cpu FX-8320 - 3.5GHz - X8
main GIGABYTE - GA-990FXA-UD5
ram CORSAIR - 8GB - 1600 *2
hdd 2 TeraByte 64MB / WD Caviar Black
vga SAPPHIRE R7 240 1GB
CASE - DeepCool PANGU
power GREEN - GP685B
Fan Green - hr2_macho
سلام به دوستان قدیمی و جدید
من می خوام یه سیستم که عملا قراره به عنوان سرور و مخصوصا برای Virtualiztion استفاده بشه جمع کنم.
سی پی یو AMD شش یا هشت هسته ای و رم 16 گیگ دوال که بعدا بتونم 16 تا دیگه بندازم کنارش. خودتون بهتر می دونید که این سیستم قرار 24 ساعته روشن باشه ولی زیاد زیر بار نخواهد بود.
ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بگید.فقط کیس می خوام.گرافیک آنبورد باشه و لطف کنید از برای هر قطعه چند مدل و برند بگید تا دستم یه مقدار برای انتخاب باز باشه یا اینکه چند تا کانفیگ بگید.در ضمن بودجه ام نهایتا 2 تومن هست.برای هارد هم لطف کنید کنار HDD یه SSD هم پیشنهاد بدید.
با تشکر
منتظر پیشنهاداتتون هستم.
|
cpu FX-8320 - 3.5GHz - X8
main GIGABYTE - GA-990FXA-UD5
ram CORSAIR - 8GB - 1600 *2
hdd 2 TeraByte 64MB / WD Caviar Black
vga SAPPHIRE R7 240 1GB
CASE - DeepCool PANGU
power GREEN - GP685B
Fan Green - hr2_macho
سلام بر دوست قدیمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چرا amd ؟
پیشنهاد میدم از پلتفرم intel استفاده کنید اگر موافقید تا توضیح بدم ولی اگر حتما میخواهید amd باشه بفرمائید
*MoJtAbA* (03-03-14)
درود بر مرد روزهای سخت، آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سرور قرار با استفاده از VMware ESXi و یا Microsoft Hyper-V مجازی سازی صورت بگیره و عملا حدود چندین سرور ازش بکشیم بیرون.من فکر می کنم که با توجه به اینکه amd به نسبت قیمت هسته بیشتری داره و هنگام مجازی سازی ما تعیین می کنیم کدوم os چند تا هسته داشته باشه، سی پی یو amd مناسب تره.گرچه برتری intel بر همگان ثابت شده.
ولی اگر اشتباه می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.در ضمن هر چی هزینه اش کمتر بشه بهتره.
متاسفانه قدرت هسته های amd در پردازنده های جدید اصلا چنگی به دل نمیزنه و از طرف دیگه چون مصرف پردازنده بالاست باید یک مادربرد درست حسابی هم براش بخرید که مدار تغذیه ذوب نشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این حالت شما باید 500-600 تومن برای پردازنده و همین حدود برای مادربرد هزینه کنید
با این حدود بودجه شما میتونید یدونه 4770 که مصرف خیلی پائینی داره و یک مادربرد 200-300 تومانی خرید کنید ( چون مصرف پردازنده پائینه نیاز به مادربرد آنچنانی ندارد )
البته اگر شما بتونید یه پردازنده توبان 6 هسته ای مثل 1090 یا 1100 به صورت دست دوم تهیه کنید با یک مین دست دوم خوب چیزی حدود 500 تا 600 تومان هزینه میکنید که برد کردید
ولی برای سیستم نو برای کاربری شما فعلا محصولات amd چنگی به دل نمیزنند
اگر خواستی پردازنده اینتل بگیری حتما دقت کن که پردازنده معمولی بگیری. مدلهای k بعضی از تکنولوژیهای ویژال را ندارند
حالا لطف می کنید پیشنهادتون رو برای سیستم Intel بگید. با توجه به شرایطی که گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
رم را بنظرم فعلا 4 تا 4 معمولی بردار که حدود 440 تومن میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون 2 تا دوال چنل میشه برای کار شما بنظرم بهتره
با توجه به بودجتون یک کیس معمولی هم حدود 50 در میاد یک dvd هم همین حدوده
پاور 330 برای این سیستم زیاد هم هست
پس لیست قطعات ثابت را یک بار با هم مینویسیم تا برسیم به بودجه مانده برای مادربرد و پردازنده
case ~50
dvd ~50
power 330 green ~100
ram ~440
hdd seagate 1tb ~200
ssd 60 new or 128 used ~210
تا اینجا 1050 از بودجمون به فنا رفت
با 920 تومن هم یدونه 4770 معمولی بگیر حالا مردی بدون مادربرد سیستمو روشن کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجتون اگر 2 تومن بیشتر نمیشه 2 حالت داریم
یا از یکی از هاردها صرفنظر کنید تا بودجه برای مین داشته باشیم
یا باید بریم همون amd را که فرمودید بگیریم
تا اینجا نظرتون را بفرمائید تا ادامه بدیم
*MoJtAbA* (03-03-14), AMD>INTEL (03-03-14), M3RS4D 50062 (17-08-15), ripek (03-03-14)
نیما جان پاور 330 گرین بخواد 24/7 برای سرور استفاده بشه ... خطرناکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم روی پاور و کیس صرفه جویی نکنند . چون قراره به عنوان بچه سرور ازش استفاده بشه .
*MoJtAbA* (03-03-14), M3RS4D 50062 (17-08-15), ripek (03-03-14), علی حسنی (04-03-14)
نمیشه 8*2 دوال کرد؟ چون شاید بعدا بخوام 8*2 دیگه بندازم جمعا بشه 32 گیگ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سی پی یو core i5 باشه چی؟ با 2 تومن جمع میشه؟
سوالی که برام مطرحه اینه که آیا این با چنین هزینه ای سیستم اینتلی نسبت به سیستم amd ای بازده بیشتری داره؟ اگر تفاوت فاحش هست که همین intel خوبه.اگر نه که لطف کنید یه سیستم amd با همین 2 تومن و یه سیستم Intel تا 2.5 تومن پیشنهاد بدید.
راستی فراموش کردم بگم من هارد دارم نیازی به هارد نیست ولی ssd کماکان باشه.
آخرین ویرایش توسط ripek در تاریخ 03-03-14 انجام شده است علت: یه چه چیزی یادم رفت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks