پاسخ: مشاوره برای خرید سرور
نقل قول:
عزیز جان یکم قاطی شده انتخابتون :lol:
چیپست p55 برای سوکت 1156 بود ( i7 860 ) و برای i7 920 باید مین x58 تهیه کنید که در پیشنهاد اولم بود
اگر 920 و x58 رو انتخاب فرمودید از رم تریپل چنل استفاده کنید و اگر 860 و p55 رو انتخاب کردید ناچارا از رم دوال چنل باید استفاده کنید :give_rose:
یعنی مینتون میشه این
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 235
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
روی این پلت فرم فکر نداره ۶ گیگ رم رو شاخشه :wink:
نظرم روی apacer 1066 به خاطر قیمتشه ( حدود 135 تومن ۶ گیگش در میاد )
اگر دوست نداری رمهای خوب دیگهای مثل gskil ، adata و کروشیال هم تو بازار هست که بین 180 تا 220 تومن در میاد
اینها از لحاظ کیفیت باهم فرقی نمی کنند ؟
نقل قول:
اینها از لحاظ کیفیت باهم فرقی نمی کنند ؟
اگر منظورتون طول عمر باشه ، رم یا همون اولش اذیت میکنه که عوضش میکنید یا با سیستم مچ میشه که تا حالا یاد ندارم رم سوخته دیده باشم
آخرین رم سوختهای که دیدم بر میگرده به زمان رمهای ssd که اونم خازنهای مین ترکیده بود و رم سوخته بود :wink:
نقل قول:
اگر منظورتون طول عمر باشه ، رم یا همون اولش اذیت میکنه که عوضش میکنید یا با سیستم مچ میشه که تا حالا یاد ندارم رم سوخته دیده باشم
آخرین رم سوختهای که دیدم بر میگرده به زمان رمهای ssd که اونم خازنهای مین ترکیده بود و رم سوخته بود :wink:
با سلام
اومدیمو شیطونی کرد با ما نساخت :1. (24): مگه فروشنده ها قبول میکنند برا تعویض ؟
نقل قول:
با سلام
راستش من برای خرید حافظه برای سیستمم Motherboard , CPU را بردم پاساژ ایران گفتم به شرط اینکه سیستم بدون مشکل بالا بیاد رم میخرم . اتفاقا شانسم اوردم چون هیچ رم Corsair نتونست سیستم را بالا بیاره تا آخر سیستم با رم Crucial بالا اومد که سریع تا سیستمم از اینیکه با اونها سازگار بود پشیمان نشه اونرا خریدم.
ولی قاعدتا اگه توی سایت سازنده Mainboard اون رم جرء رمهای سازگار ذکر شده نباید مشکل داشته باشید
نقل قول:
با سلام
شما غم اون رو نخورید ، اونش یا من :wink: