پاسخ: مشاوره برای خرید سرور
نقل قول:
با این شرایطی که شما میفرمائید فشار آنچنانی روی این سیستم نیست
میزان رم پیشنهاد شده برای ویندوز 2008 ( virtual box ) زیاد نیست ( 512 مگ برای هر ویندور ) و شما با 4 گیگ رم هم میتونید سیستم رو کانفیگ کنید ( ۲ گیگ برای ۴ گوست و ۲ گیگ هم برای میزبان )
i7 920 نسبت به i7 860 داغتر هستش و از طرفی با توجه به توضیحات شما به نظر میرسه که پلتفرم 1156 هم جوابگوی نیاز شما باشه
در مورد فن هم با شما موافقم ، یک کولینگ خوب علاوه بر افزايش استابلیتی و عمر سیستم دست شما رو برای آورکلاک کردن پردازنده هم بازتر میکنه
ترمال رایت که معرفی کردین کولینگ خوبیه و pc cooler 1216 رو هم شخصا تست کردم خیلی عالی جواب داده
در مورد گرافیک هم اگر بخواهیم گرافیک خوب و بدون فن ببندیم ( به دلیل اصطحلاک بالای فن گرافیک ) یدونه gainward 9500 پیشنهاد میدم که فکر نمیکنم برای افکتها کم بیاره
لیست رو به بار دیگه مینویسیم
DFI LANPARTY DK P55-T3eH9 235
intel core i7 860 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
ddr3 1333 2*2 ~120
gainward 9500 66
WD Caviar Black 500gb*2 140
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
این سیستم نسبت به سیستم قبل از باند رم پائین تری بهره میگیره و در عوض به دلیل خنک بودن امکان آورکلاک بیشتری بهتون میده
گمان نمیکنم با توضیحاتی که فرمودید رم ۴ گیگ برای این سیستم کم باشه ولی بعد از یک روز مانیتور کردن در صورت نیاز میتونید رم رو افزایش بدین
به نظر من با توجه به صحبتهای دوستمون یه کارت گرافیک 30 تومنی هم جواب میده و در مورد کولر هم
اگه hyper 212plus بگیره یه 50 تومنی ارزونتر در میاد که میشه رم بهتری خرید
با سلام و تشکر از توجه تون با تاپیک
من خودم به شخصه اینتل را بیشتر از AMD میپسندم به نظرم درست است که الان تعداد کاربران زیاد نیست ولی چون روبه افزایش اند باید ایندنگری کرد به نظرم اگه مادربرد جای رم اضافی داشته باشد میشود روی این گزینه مانور داد که در ابتدا رم را بهینه تر انتخاب کنم و جای ارتقا را در آیند خالی بگزاریم
با تشکر :give_rose:
با سلام
یک مقایسه در مورد این دو ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) پردازنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]انجام دادم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر میرسه Intel Core i7-860 بهتر باشه نظر شما در مورد چیه ؟
توی مشخصات این دو پردازنده زده بود Memory Types DDR3-800/1066 حالا اگه ram : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 205t را روش ببندیم میتونه از حداگثر ظرفیت رم در حالت عادی که اورکلاک نباشه استفاده کرد ؟
من زیاد توی ضمینه اورکلاک وارد نیستم یه سیستم را برای چه مدتی میشه اورکلاک کرد ؟ اونوقت اورکلاک کردیم ممکنه بسوزه ؟ :1. (35): نزم یهو سرور شبکه را بترکونم ؟! :whistle:
نقل قول:
با سلام
یک مقایسه در مورد این دو (
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) پردازنده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] انجام دادم
به نظر میرسه Intel Core i7-860 بهتر باشه نظر شما در مورد چیه ؟
توی مشخصات این دو پردازنده زده بود Memory Types DDR3-800/1066 حالا اگه
ram : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 205t را روش ببندیم میتونه از حداگثر ظرفیت رم در حالت عادی که اورکلاک نباشه استفاده کرد ؟
من زیاد توی ضمینه اورکلاک وارد نیستم یه سیستم را برای چه مدتی میشه اورکلاک کرد ؟ اونوقت اورکلاک کردیم ممکنه بسوزه ؟ :1. (35): نزم یهو سرور شبکه را بترکونم ؟! :whistle:
اون لینکی که دادین ظاهرا مشکل داره
ببین دوست من تو پرایوت هم عرض کردم اینجا مفصل تر عرض میکنم
شما وقتی ۳ مدل رم به این ترتیب داشته باشین :
1066@cl7
1333@cl8
1600@cl9
در حقیقت یک مدل رم بیشتر ندارید یعنی هر کدوم از این رمها رو بخرید فقط توی بایوسش ( spd ) به تنظیمات کوچیک انجام شده که خود شما هم در تنطیمات بایوس همین تغییرات رو میتونید انجام بدین
در مورد هیت سینک و خنک کننده : چیپستهای رم ddr3 ( که معمولا 1.5 تا 1.65 ولتی هستند ) اصلا داغ نمیشه که نیاز به هیت سینک داشته باشید ( مگر اینکه بخواهید آورکلاک خیلی سنگین بکنید که شما این قصد رو ندارید )
من الان برای کسائی که حرف گوش میکنند apacer 1066 cl7 میبندم کسائی هم که میگن رم باید اینجور اونجور باشه هر رمی که میخوان میبندم
در کار کرد تفاوت بین رم 45 تومنی ( هر تیغه ۲ گیگی ) و رم 68 تومنی که شما معرفی کردید وجود نداره یا اگر باشه بسیار ناچیزه
حالا باز خود دانید ، اگر میخواهید 70 هزار تومان پول بیشتر بابت هیت سینک (که کاری انجام نمیده) و یه تنظیم ساده بایوس پرداخت کنید :give_rose:
البته اگر 1156 رو انتخاب کردید بهتر میدونم از ترکیب دوال چنل برای رمها استفاده کنید ( ۴ گیگ یا ۸ گیگ )
با سلام
لینک مقایسه این دو پردازنده دا اصلاح کردم ولی باز این جا هم قرار میدهم
با اینکه توی این مقاشه Core i7-860 اندکی بهتر معرفی شده
به نظر خودتون کدام یک بهتر اند ؟ و کدام پلتفرم آیندی بهتری برای ارتقا دارد و اگر همه جانبه بخواهیم نگاه کنیم کدام یک را پیشنهاد میدهید ؟
نقل قول:
با سلام
لینک مقایسه این دو پردازنده دا اصلاح کردم ولی باز این جا هم قرار میدهم
با اینکه توی این مقاشه Core i7-860 اندکی بهتر معرفی شده
به نظر خودتون کدام یک بهتر اند ؟ و کدام پلتفرم آیندی بهتری برای ارتقا دارد و اگر همه جانبه بخواهیم نگاه کنیم کدام یک را پیشنهاد میدهید ؟
سلام
1366 بنطرم جوندار تره از نظر آینده نگری هم فرق زیادی نباید بکنه . اینتل احتمالا تا چند سال برای هر دو سوکت پردازندههای مختلفی ارائه میکنه
یه نکته رو دقت داشته باش ، کلاک 860 روی 2.8 هستش و کلاک 920 برروی 2.66 ست شده
این اختلاف کلاک اندک برای ارائه محصول ، بیشتر جنبه بازاری داره و با هر مادربردی میشه این اختلاف رو پوشش داد
در اون حالت (کلاک برابر) گمان نکنم 920 چیزی از 860 کم داشته باشه :wink:
نقل قول:
اون لینکی که دادین ظاهرا مشکل داره
ببین دوست من تو پرایوت هم عرض کردم اینجا مفصل تر عرض میکنم
شما وقتی ۳ مدل رم به این ترتیب داشته باشین :
1066@cl7
1333@cl8
1600@cl9
در حقیقت یک مدل رم بیشتر ندارید یعنی هر کدوم از این رمها رو بخرید فقط توی بایوسش ( spd ) به تنظیمات کوچیک انجام شده که خود شما هم در تنطیمات بایوس همین تغییرات رو میتونید انجام بدین
در مورد هیت سینک و خنک کننده : چیپستهای رم ddr3 ( که معمولا 1.5 تا 1.65 ولتی هستند ) اصلا داغ نمیشه که نیاز به هیت سینک داشته باشید ( مگر اینکه بخواهید آورکلاک خیلی سنگین بکنید که شما این قصد رو ندارید )
من الان برای کسائی که حرف گوش میکنند apacer 1066 cl7 میبندم کسائی هم که میگن رم باید اینجور اونجور باشه هر رمی که میخوان میبندم
در کار کرد تفاوت بین رم 45 تومنی ( هر تیغه ۲ گیگی ) و رم 68 تومنی که شما معرفی کردید وجود نداره یا اگر باشه بسیار ناچیزه
حالا باز خود دانید ، اگر میخواهید 70 هزار تومان پول بیشتر بابت هیت سینک (که کاری انجام نمیده) و یه تنظیم ساده بایوس پرداخت کنید :give_rose:
البته اگر 1156 رو انتخاب کردید بهتر میدونم از ترکیب دوال چنل برای رمها استفاده کنید ( ۴ گیگ یا ۸ گیگ )
نقل قول:
سلام
1366 بنطرم جوندار تره از نظر آینده نگری هم فرق زیادی نباید بکنه . اینتل احتمالا تا چند سال برای هر دو سوکت پردازندههای مختلفی ارائه میکنه
یه نکته رو دقت داشته باش ، کلاک 860 روی 2.8 هستش و کلاک 920 برروی 2.66 ست شده
این اختلاف کلاک اندک برای ارائه محصول ، بیشتر جنبه بازاری داره و با هر مادربردی میشه این اختلاف رو پوشش داد
در اون حالت (کلاک برابر) گمان نکنم 920 چیزی از 860 کم داشته باشه :wink:
رفتم رRecomendation Microsoft را برای کاری که میخوام روی سیستم عامل اصلی انجام بدم خوندم دیدم زده
4 GB برای سیستم عامل اصلی باید بزارید کنار
intel core i7 920 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
gainward 9500 66
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
تا الان جمش شد 936 تومان یه چیزی حدود 264 تومان موند برای رم
به نظرتون رم Dual Channel بهتر وردارم یا Triple Channel ؟
کلا چقدر این دو باهم فرق میکنند در سرعت کل سرور ؟
نقل قول:
رفتم رRecomendation Microsoft را برای کاری که میخوام روی سیستم عامل اصلی انجام بدم خوندم دیدم زده
4 GB برای سیستم عامل اصلی باید بزارید کنار
intel core i7 920 ~330
PCCOOLER HP-1216X 59
gainward 9500 66
case green magnum2 41
535 green 55
lan card ~10
تا الان جمش شد 936 تومان یه چیزی حدود 264 تومان موند برای رم
به نظرتون رم Dual Channel بهتر وردارم یا Triple Channel ؟
کلا چقدر این دو باهم فرق میکنند در سرعت کل سرور ؟
عزیز جان یکم قاطی شده انتخابتون :lol:
چیپست p55 برای سوکت 1156 بود ( i7 860 ) و برای i7 920 باید مین x58 تهیه کنید که در پیشنهاد اولم بود
اگر 920 و x58 رو انتخاب فرمودید از رم تریپل چنل استفاده کنید و اگر 860 و p55 رو انتخاب کردید ناچارا از رم دوال چنل باید استفاده کنید :give_rose:
یعنی مینتون میشه این
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 235
نقل قول:
عزیز جان یکم قاطی شده انتخابتون :lol:
چیپست p55 برای سوکت 1156 بود ( i7 860 ) و برای i7 920 باید مین x58 تهیه کنید که در پیشنهاد اولم بود
اگر 920 و x58 رو انتخاب فرمودید از رم تریپل چنل استفاده کنید و اگر 860 و p55 رو انتخاب کردید ناچارا از رم دوال چنل باید استفاده کنید :give_rose:
یعنی مینتون میشه این
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 235
آره راست میگی :lol: از بس این جا تو Firefox من شلوغ که قاطی شد
منظور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بودش :yes:
خوب رم را با توجه به اون 4GB اصلی که گفتم چی کنیم ؟ :1. (29):
نقل قول:
آره راست میگی :lol: از بس این جا تو Firefox من شلوغ که قاطی شد
منظور
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بودش :yes:
خوب رم را با توجه به اون 4GB اصلی که گفتم چی کنیم ؟ :1. (29):
روی این پلت فرم فکر نداره ۶ گیگ رم رو شاخشه :wink:
نظرم روی apacer 1066 به خاطر قیمتشه ( حدود 135 تومن ۶ گیگش در میاد )
اگر دوست نداری رمهای خوب دیگهای مثل gskil ، adata و کروشیال هم تو بازار هست که بین 180 تا 220 تومن در میاد