اون لینکی که دادین ظاهرا مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Firebirds برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من تو پرایوت هم عرض کردم اینجا مفصل تر عرض میکنم
شما وقتی ۳ مدل رم به این ترتیب داشته باشین :
1066@cl7
1333@cl8
1600@cl9
در حقیقت یک مدل رم بیشتر ندارید یعنی هر کدوم از این رمها رو بخرید فقط توی بایوسش ( spd ) به تنظیمات کوچیک انجام شده که خود شما هم در تنطیمات بایوس همین تغییرات رو میتونید انجام بدین
در مورد هیت سینک و خنک کننده : چیپستهای رم ddr3 ( که معمولا 1.5 تا 1.65 ولتی هستند ) اصلا داغ نمیشه که نیاز به هیت سینک داشته باشید ( مگر اینکه بخواهید آورکلاک خیلی سنگین بکنید که شما این قصد رو ندارید )
من الان برای کسائی که حرف گوش میکنند apacer 1066 cl7 میبندم کسائی هم که میگن رم باید اینجور اونجور باشه هر رمی که میخوان میبندم
در کار کرد تفاوت بین رم 45 تومنی ( هر تیغه ۲ گیگی ) و رم 68 تومنی که شما معرفی کردید وجود نداره یا اگر باشه بسیار ناچیزه
حالا باز خود دانید ، اگر میخواهید 70 هزار تومان پول بیشتر بابت هیت سینک (که کاری انجام نمیده) و یه تنظیم ساده بایوس پرداخت کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر 1156 رو انتخاب کردید بهتر میدونم از ترکیب دوال چنل برای رمها استفاده کنید ( ۴ گیگ یا ۸ گیگ )

Bookmarks