با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه یکم تخصصی تر بخواهیم وارد شیم باید بگم که کار این سرور اصلا زیاد نیست چون تعداد کلاینت های ان پایین است ( حدود 20 یوزر که از این 20 نفر در ساعت های شلوغی حداکثر 5 نفر باهم آنلاین اند )
این سرور خودش به عنوان Gateway میخواهد کار کند و تعدادی سیستم عامل Virtual که یکی از انها به عنوان دامین کنتولر DC و DNS سرور همواره روشن باید باشد و از بقیه فقط برای شرایط تست و شبیه سازی تغییرات قبل از اعمال بر روی کل شبکه ( یک لابلاتوار کوچک ) استفاده خواهد شد
کلا فکر میکنم نهایتا 8 GB رو روش کافی باشه با این حساب چه رم ای پیشنهاد میکنید
نکته مهم این جاست که چون Gateway و ّFirewall هست که تمام ترافیک شبکه را با 3 تا آنتی ویروس چک میکنه و تمام Url های کاربران چک میشه بعد اجازه باز شدن داده میشه و پهنای باند تمام کاربران مدیریت میشه و یک سری نرم افزار ها و دانلود یک سری پسوند ها را میبندد و همه این اعمال به صورت Realtime باید انجام شود
باید روش دوتا کارت شبکه باشه که اگر مادریرد 2 تا کارت شبکه داشت که هیچ و گرنه من باید یه کارت شبکه دیگه براش بگیرم
از یکی از دوستان شنیده بودم که میگفتن intel core i7 920 زیاد داغ میکنه روش باید یه thermalright ultra هم ببندی نظر شما چیه ؟
کارت گرافیک به نظرتون اون قدر هست که افکت های ویندوز Server 2008 R2 تقریبا از لحاظ گرافیکی= Windows Seven را نشون بده ؟
و در مورد سر زدن به سرور مشکلی نیست من هر ماه به ان سر میزنم و چک اش میکنم
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks