سلام برای این سیستم یه ایرکولر قوی و 32گیگ رم میخام
Ryzen 7 1700X
ASUS PRIME X370-PRO
این هارو دارم بهش میخوره
Cooler Master V8 GTS CPU Cooler
Gskill Ripjaws 4 16GB 8GBx2 2800Mhz CL16
سلام برای این سیستم یه ایرکولر قوی و 32گیگ رم میخام
Ryzen 7 1700X
ASUS PRIME X370-PRO
این هارو دارم بهش میخوره
Cooler Master V8 GTS CPU Cooler
Gskill Ripjaws 4 16GB 8GBx2 2800Mhz CL16
|
|
RADEON9 (26-04-17)
استاد امید بخوام از قابلیت xfr استفاده کنم یه مقدارم فرکانس افزایش پیدا کنه MasterAir Pro 4 جوابگو هست یا خیر .دو اینکه برای نصبش نیاز به پایه جداگونه نیست یعنی روی مادربورد راحت نصب میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RADEON9 در تاریخ 26-04-17 انجام شده است
RADEON9 (26-04-17)
ببخشید استاد ما شما رو میبینیم میخوایم همه سوالامونو بپرسیم یک اینکه رم های جی اسکیل کدوماشون سازگاری دارن یعنی لیستی هست رم های سازگار رو بگه دوم اینکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cooler Master MasterAir Pro 4 قویتره یا ThermalRight Le GRAND Macho RT
گراند ماچو را کار نکردم . نمیتونم نظر بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر سازگاری رم ها اکثر رم ها با این پلتفرم سازگاری دارند .
فقط بایوس مادربرد نباید گیج بزنه . اپدیت بایوس تو این پلتفرم بسیار حیاتیه .
RADEON9 (26-04-17)
|
|
Gskill Ripjaws V 32GB 16GBx2 2400Mhz سازگاره با ASUS PRIME X370-PRO ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RADEON9 در تاریخ 26-04-17 انجام شده است
بله مشکلی نداره . این بردها تا 64 گیگ ساپورت میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن درباره موردی که کاربر قبلی اعلام کردند . در حال حاضر پردازنده رایزن به صورت تری فاقد فن وارد میشوند .
RADEON9 (29-04-17)
استاد میبخشید تایپیک قدیمی رو دوباره بالا اوردم بدلایلی کولرمو قصد دارم عوض کنم همون cooler Master MasterAir Pro 4 که گفتی بندازم رو 1700x رایزن .فقط برای گیم بالای 7 ساعت به مشکل برنمیخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه به هیچ عنوان مشکلی ندارد . فقط خمیر Z9 استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم تست این محصول
Cooler Master MASTERAIR PRO 4 CPU Cooler Review
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks