گفتم تو اون ورا نمیای گلپسر ، من بت سر بزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی تو دلت برام تنگ نشد اوستا ناصر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخر کدومو با کدوم مقایسه کردی؟ اون اولی که سیستم 2 تومنی بود و سیستم اوستا حسام ، 3.2 تومنی
2 تومنی رو با 3.2 تومنی مقایسه کردی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر بگو چگونه مقایسه کردی؟
تو سیستمی که معرفی شد ، به هیچ وجه یه ذره هم از کیفیت قطعات زده نشد . مثلا هارد و ... و کیفیت هم بالاتر بره ، خوب خرجش بیشتر میشه و ...
دوم اینکه سیستم 3 تومنی اوستا حسام شد 3.2 اما واسه اون آخری که گفتم شد 2.92 ینی 280 تومن ارزونتر (خوب اگه بالاتر قرار بود هزینه کنه ، قطعات دیگه ای گفته میشد)
سوم هم اگه منظورت اینه که 270X رو با GTX 760 مقایسه کنی ، خوب درسته حدود 20 درصد ازش ضعیف تره اما اگه هر دو رو در یه سطح بخای فرض کنی ، حداقل 100 تومن با هم اختلاف قیمت دارن اما چون تو پیشنهادم سیستم خنک کنندگیش خیلی خوب بود ، گرونتر دراومد و امای دیگه هم اینکه میدونی و خودت اوستایی دیگه ، شاهکار AMD تو سری R اش تغییر منتل بود که حدود 15 تا 45 درصد سریعتر و نرخ فریم بیشتری داره نسبت به DirectX ینی 270X با DirectX حدود 20 درصد از 760 ضعیف تره اما با منتل ، این ضعف پر میشه (حتی امکان داره قدرتش بیشتر از 760 هم بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) البته در صورتی که اون بازی از منتل ساپورت کنه که بازی های جدید دیگه دارن آروم آروم همه شون ساپورت میکنن
ینی پولتو الکی خرج نکن واسه Nvidiaبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بزار تو بانک بقیه شو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks