چه مقدار بودجه دارید ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
دوستان بنده در زمینه نرم افزاری موبایل میخوام سیستم ببندم..
محبت میکنید بگین این سیستمی که الان دارم خوبه یا ن؟؟اگه خوب نیست ارتقا بدم یا ن کلا یکی دیگه ببندم..
http://s9.picofile.com/file/8330918526/Capture.PNG
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 04-07-18 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
۱ میلیون ۵۰۰برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور led موجود هست..
سیستم زیاد قوی نمیخام..
در حد اینترنت برم و دانلود فایل و مهمتر از همه فایل ۳گیگ ۴گیگ میخوام اکسترکت کنم.اکسترکت فایل فلش همیشگی هست.
نظرتونم درباره سیستم بالا چ جوری هست ارتقا بدم یا خیر؟؟
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
در این دوره که درآمد بسیار سخت شده بنظرم از همین سیستم استفاده کنید، وقتی چند میلیون پول درآوردید یکمش را هزینه سیستم کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما قدرت پشتیبانی از پردازنده 4 هسته را دارد
فعلا رمتون را به 4 گیگ ارتقاع بدید و شروع به کار بفرمائید ( حدود 60-70 تومن هزینه دارد )
اگر با سرعت اکسترک فایلها مشکل داشتید با حدود 80-90 تومن هم میتونید پردازنده کواد مثل q8400 تهیه کنید
Mohammad-RI (08-07-18)
با این بودجه باید دنبال قطعات کار کرده باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks