لینک فروم های مشابه را هر چه سریعتر ویرایش کنید خلاف قوانینه .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من چند روز پیش قصد خرید یک PC High End رو داشتم ولی به دلایلی باید Laptop تهیه کنم به خاطر مسله جابه جایی و اینکه کار های دیگه هم در کنارش انجام بدم ... میخواستم بدونم بهترین لب تاپ گیمینگ چیه ؟ ( محدودیت بودجه ندارم )
قیمت مهم نیست ...
نظر خودم روی ایسوس هست ..
آخرین ویرایش توسط Vicious در تاریخ 17-08-16 انجام شده است
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
اگه واقعا محدودیت بودجه نداری https://www.asus.com/Notebooks/ROG-GX700VO/
AMD>INTEL (17-08-16)
کاربر شهرسختافزار
این مدلش جدیدا معرفی شذه >>>>>> ROG GX800VH | Notebooks | ASUS Globalبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مدل دیگه هم داره یک کوچولو ضعیف تره ولی قابل حمل تر هستش >>>>>> ROG G752VS | Notebooks | ASUS Global
صد در صد ROG-GX800VH بهتره ولی باید ببینی ایران اومده یانه .گرافیکهای سری 1000 مثل 1080 مثل نسل قبلی نیست که مدل لبتاپی داشته باشه باشه همون 1080 pc هست.sli هم که شده دیگه میبرتت فضابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vicious برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهم نیستش که بیاد ایران یا نه چون قرار از خارج برام بفرستن و به نظر شما GX800 بهتره میصرفه یا GS752VS از لحاظ حمل و جابه جایی چون بیشتر موارد در خونه هستم ولی میخوام در مسافرت ها هم ازش استفاده کنم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
G752VS کجا GX800VH کجا گرافیکG752VS یه 1070هست.ولی GX800VH دوتا 1080 هستش.ولی G752VS قابل حملتر تو هیچ بازی هم کم نمیاره. GX800VH آخرتLaptop دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vicious برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 17-08-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مشکل مالی نیست و مشکل در حمل و نقل که باتوجه به اینکه GX800 یک غول بی شاخ و دم هستش و حالا حالا هیچی رو دستش نمی اد و G72VS ممکنه یکم قدیمی بشه بعدی چند سال من نظرم روی GX800VH هستش ، حتی با وجود اینکه حملش مشکله ، من این مشقت و رنج رو به جون میخرم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (17-08-16)
هیچ گیمری نمیتونه از دوتا gtx1080 بگذرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vicious برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به امید اینکه زودتر موجود بشه و بخرمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس هاشو میفرستم اینجا زمانی که به دستم رسید ....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks