برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداقا حسام. عزیز دل .برادر منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینی که شما میگی که کسی چرا انقد هزینه میکنه بخودش مربوطه .حتی اگه واقعا هم بخواد سر کار بزار حق داره
برا چی؟ الان بهتون میگم; ببنید الان بهترین دیوایس ها اپل هستن و خیلیا فقط اسمش رو میدونن و از مشخصاتش حالا چه سخت افزاری یا چه نرم افزاری .ولی از وقتی که تو پاساژ علائدین و بازار موبایل گیشه ها و بعدن مغازه ها و حتی نمایشگاه هایی پیش قدم شدن که گوشی رو فقط جهت کار کردن و بررسی دوربین و اینکه گوشیو دست بگیرن خیلی از عطش مردم رو که بتونن فقط دس بگیرن رو کم کرد.
حالا همن قضیه هست. من خودم تا همین پارسال ازم میپرسیدن ماسفت چیه نمیدونستم
نمیدونستم برد اورکلاکینگ چیه
نمیدونستم برد گیمینگ چیه
نمیدونستم برد ورک استیشن چیه
خوب اگه بقیه دوستان انجمن میخواستن مثل شما برخوررد کنن من همین چیزای ناچیز رو نمیدنستم
بهترین کار این بود که بهشون پ.خ بدین
یه چیزی هم بگم
من خودمم کاسب هم هستم
میبینم خیلی از مردم فقط برا پرسیدن میان یه چیزی میپرسن میرن .(یه دوره که تو پوشاک بودم کلی لباس میاوردم رو ویترین بد بهم میگفتن ,ممنون و بعد میام و یه دور بزنیم دوباره مزاحم میشیم
از این حرفا دیگه
ولی اگه فک میکنید که سرکاریه, کسی بهتون زور کرده جواب بدین؟ مجبورین؟
اگه هم نه که خوب دلیلی نداره بیاین پاریزیت بندازین که اره سرکاری و از چارلی چاپلین حرف بزنین؟ خوب که چی؟
تند گفتم که بدونید این چیزا اخرش ضایع کردنه!!!! اگه میخوان ضایع کنید افراد و بگید که من خیلی بلدم, خوب دارن کارتون رو درست انجام میدین. موفق هم باشین توکار تونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارو هم میخواستم بهتون پ.خ کنم ولی دیدم بی انصافیه اگه این جا نگم و پ.خ کنم
Bookmarks